IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сутрешната рутина на Карди Би и двете ѝ деца

8 януари 2022 18 00

Рапърката е майка на 3-годишната Кълчър и 4-месечен син

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През последните няколко месеца домът на Карди Би е изпълнен с детски глъч на втора степен. Рапърката се радва на двете си деца – 3-годишната Кълчър и 4-месечен син, чието име все още е неизвестно, които споделя със съпруга си Offset.

Преди няколко дни гордата майка реши да разкрие как ѝ преминават сутрините, грижейки се за двама малки наследници. В историите си в Instagram Карди документира всяка една стъпка от рутината си, започвайки със затоплянето на бутилката на 4-месечното си момченце около 6 часа.

„Току-що приключих с храненето му и го сложих да спи. Сега приготвям бутилката за следващото хранене, когато се събуди“, пише рапърката в социалните мрежи. Малко след 8 сутринта тя сподели нови видеа, на които храни бебето, позволявайки на феновете да видят как малките му краченца щастливо ритат във въздуха. Засега Карди не показва лицето на момченцето, нито разкрива името му.

В социалните мрежи тя написа, че синът ѝ е напълно събуден и е пълен с енергия, което напълно контрастира с нейното положение. Тя дори се пошегува, че толкова много е свикнала с бебето, че знае всичките му навици, включително кога е време да се сменя памперса, без да получава намеци от сина си.

Към 9 сутринта стана време за събуждането и на 3-годишната Кълчър, която вече спокойно може да се справи със сутрешните си задължения сама. Първоначално Карди прекара малко време на леглото заедно с двете си деца, след което сподели видео, на което дъщеря ѝ е седнала на мивката в банята и мие зъбите си.

Държейки сина си в едната ръка и снимайки с другата, рапърката обясни, че това не е типичната сутрин за Кълчър, тъй като обикновено към 9 тя вече е на училище. Ситуацията се е променила, защото семейството в момента се намира в Джорджия, като причината за напускането на дома не беше оповестена.

Малко по-късно Карди се завърна към своите последователи, казвайки че е спряла да публикува, защото графикът ѝ изведнъж е станал много натоварен и са ѝ трябвали двете ръце, за да си свърши задачите.

Носителката на „Грами“ често говори за приключенията си като майка и какви промени е трябвало да направи в живота си след раждането на сина си. Тя също така похвали и Offset за неговата непрекъсната помощ и подкрепа. „Той със сигурност не пести сили. Понякога дори ме дразни, защото само ме съветва какво да правя, сякаш за първи път имам дете“, казва Карди пред Good Morning America.

Все пак Offset има малко повече опит от съпругата си, тъй като е баща на още три деца – 6-годишната Калеа, 11-годишния Джордан и 6-годишния Коди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари