IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би разказа за усложненията при второто си раждане

6 октомври 2021 08 40

Певицата сподели, че не би си направила липосукция

БГНЕС

Карди Би, която наскоро роди второто си дете, отново е под светлината на прожекторите. Присъствайки на шоуто на Тиери Мюглер, част от Седмицата на модата в Париж, тя впечатли последователите си със своя блестящ червен тоалет. Тогава мнозина я поздравиха за начина, по който изглежда по-малко от месец след раждането. Малко по-късно в своя профил в Instagram, рапърката разкри, че въобще не е във форма, просто е имала доста усложнения, заради които е видимо по-слаба.

В своята история звездата сподели видео, озаглавено „Женски разговор“. В него тя разкрива, че раждането на бебето ѝ не е протекло като по конец, заради което тя загубила доста кръв.

Карди Би коментира още, че макар някои да смятат, че си е направила липосукция или някаква операция, за да се раздели с мазнините и корема си, тя не би се подложила на подобна процедура толкова рано. Единственото, което може да направи в момента, е да носи ластичен колан, който се препоръчва на жените след като биват изписани от болницата.

Изпълнителката наблегна на това, че за всяка майка е доста трудно да свикне с промяната и тялото си след бебето, особено когато трябва да се грижи за две деца, но въпреки това, трябва да отдели време за упражнения. Тя обеща скоро да разкаже повече подробности за раждането, което ни навява мисълта, че следващите ѝ влогове ще са доста интересни.

Карди Би дари половинката си Offset с момченце на 4 септември. Двамата имат и по-голямо дете – 3-годишната Кълчър. Отделно рапърът е баща и на три деца от предишните си връзки – дъщеря Калея и синове Коуди и Джордан.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари