IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастлива бременност: Карди Би стана гимнастичка

9 август 2021 17 40

Рапърката сподели забавно видео с трико

БГНЕС/IStockphoto

Карди Би за пореден път изненада феновете си, появявайки се в съвсем различна светлина. Имайки лека и щастлива бременност, известната рапърка провокира възможностите си, изпробвайки нещо ново, при това с наедрелия си корем. А някои спортни критици се пошегуваха, че би била голяма конкуренция на гимнастичките по време на Олимпийските игри, които приключиха в Токио. 

Изпълнителката сподели няколко снимки от нестандартната си тренировка, като първоначално не обясни какво точно е правила в гиманстическия салон. На тях я видяхме в компанията на колежката й Аманда Сийлс. И двете са с цветни трика, което заинтригува последователите им в социалните мрежи. Особено тези на Би, които недоумяват как се е побрала в толкова тясна дреха и защо размахва лента с едната си ръка. При това го прави със свръхдълъг и заострен маникюр. 

„Изпробвайки нещо ново“, побърза да обясни звездата, посочвайки, че е заснела нов епизод към своя влог „Messenger's Cardi Tries“. В него руската шампионка Настася Генералова й показва няколко тънкости, с които може да грабне златен медал. 

В клипа Карди изпробва различни движения от ритмичната гимнастика. Тя се смее, че като бременна не е от най-гъвкавите, но все пак е решена да опита и се пораздвижи, защото иска да запише дъщеря си на уроци, когато навърши 3. 

„Гледам тези олимпийски гимнастички и мисля, че гимнастиката би била добър спорт за дъщеря ми“, казва певицата, цитирана от списание People. 

Много фенове поздравиха Карди за смелостта и отбелязаха, че за нея движението е полезно, но трябва да бъде внимателна. „Един живот се живее. Наслаждавай се максимално на това, което те прави щастлива“, „Къде го побра този корем?“, „Ти си феноменална жена“, пишат под кадрите на наедрялата „гимнастичка“.

По-късно Генералова коментира, че е радостна от факта, че се е запознала с изпълнителката, която знае как да провокира своята публика. Тя добави, че от друга страна Аманда Сийлс е бивша гимнастичка и разбира много от това, което двете са направили.  

Важно е да отбележим, че Карди Би се чувства отлично след първата си тренировка. Кой знае, може първородната й дъщеря да стане гимнастичка след време. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари