IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диамантено колие, зоологическа градина и карета: Дъщерята на Карди Би стана на 3

13 юли 2021 16 30

Изпълнителката направи парти, достойно за принцеса

Снимка: Getty

Карди Би и съпругът ѝ Offset не пестиха средства за рождения ден на дъщеря си Кълчър.

В събота, 10 юли, момиченцето навърши 3 години и получи парти, достойно за истинска принцеса. Всичко беше документирано от майка ѝ и публикувано в социалните мрежи, за да може всеки един да види какво точно се е случило в дома на рапърите. На празненството е имало външна зоологическа градина, тунел от балони, принцеси от „Дисни“, голяма торта, боулинг и много други забавления.

За специалното събитие Карди, която е бременна с второто си дете, и дъщеря ѝ Кълчър бяха облечени в еднакви розови рокли, а Offset заложи на черно-бял костюм от три части без сако.

Празненството на рожденичката започна с возене в карета, която докара цялото семейство на мястото, където се състоя истинското парти. След като слезе от първото си возило, Кълчър беше качена на пони, което беше дегизирано като еднорог. По пътя си тя можеше да се докосне до няколко животни, които бяха поставени точно пред входа на ресторанта.

Веднъж влязла в ресторанта, Кълчър беше посрещната от принцеса Татяна от филмчето The Princess and the Frog. Заедно те са минали по тунел с разноцветни балони. В края му са чакали всички приятели и роднини на момиченцето, които са били готови да отпразнуват специалния ден.

Това обаче не е всичко. По време на партито Кълчър е била посрещната и от още много принцеси, разположени в различни части на ресторанта. Там са били Пепеляшка, Бел и други. В допълнение към това рожденичката е получила огромна торта, на чийто връх е бил поставен замък, а в дъното се виждала карета.

За подарък Кълчър получи очарователна огърлица, инкрустирана с диаманти. Аксесоарът включва пет блестящи талисмана, включително един на Мини Маус, логото на Chanel и буквата „К“. Ако се чудите какво мисли рожденичката за ослепителния си подарък, Карди публикува видео от момента, в който дъщеря ѝ го отваря и спокойно можем да кажем, че е била очарована. На клипа се вижда как Кълчър има огромна усмивка на лицето си.

„Баща ѝ ме победи с по-добър подарък, но все пак смятам, че зарадвах своето момиче“, написа Карди в социалните мрежи. Засега не е ясно точно какво е подарил Offset на дъщеря си, но явно има накъде да се надгражда от диамантено колие за 3-годишно момиче.

С напредването на вечерта, Карди и Offset се отпуснаха и дори бяха забелязани да танцуват на някои от своите песни. Рапърката изобщо не криеше наедрялото си коремче, обличайки впита рокля. Към края на събитието гостите бяха изненадани с още сладки изкушения, включително шоколадов фонтан.

Преди приказното парти на Кълчър, Карди отбеляза рождения ѝ ден, публикувайки снимка от времето, когато дъщеря ѝ е била само на един месец. „Завинаги ще си остане моето бебе. Моята кралица“, написа тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари