IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би е бременна с второто си дете

28 юни 2021 15 00

Новината беше разкрита по време на наградите BET

Снимка: БГНЕС

Семейството на Карди Би и Offset ще се увеличи с още един член. 

В неделя, 27 юни, най-големите звезди на музиката се събраха, за да разберат кой от тях ще стане големият победител на наградите BET. Церемонията се завърна към представленията на живо след едногодишна почивка заради пандемията от коронавирус. И, за да не разочароват зрителите, звездите решиха да направят всичко възможно, за да може шоуто да бъде незабравимо.

Например, Карди Би разкри, че е заедно със съпруга си Offset очакват второ дете. Докато изпълняваше песента си с групата Migos, рапърката показа наедрялото си коремче и получи бурни овации от присъстващите. За специалното разкритие Би беше облечена в дизайнерска рокля на Dolce&Gabbana, която беше направена специално за нея и оформяше тялото й по невероятен начин. Тоалетът беше целият покрит с диаманти, като изключение правеше само мястото на корема, което беше с прозрачна материя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Преди обаче да се качи на сцената Карди разкри бременността си в социалните мрежи. "#2", написа тя в Instagram, където публикува снимка, показвайки наедрялото си коремче. Засега рапърката не споделя какъв ще е полът на бебето и кога се очаква да се появи то.

И, ако ви разкриването на бременността ви звучи познато, то е така. Когато Карди очакваше първото си дете, тя показа коремчето си по време на изпълнение на сцената на Saturday Night Live. Малко по-късно на бял свят се появи и дъщеря й Кълчър, която вече е на две години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари