IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би роди второто си дете

7 септември 2021 15 00

Вижте какъв е неговият пол

Снимка: Getty Images

Семейството на Карди Би и Offset се увеличи с още един член!

На 6 септември изпълнителката съобщи, че е родила второто си дете, чието име все още пази в тайна. Засега е ясно, че бебето се е появило на 4 септември и е момче.

Щастливата новина беше съобщена в социалните мрежи, като Карди публикува семейна снимка от болницата, на която държи сина си, а Offset е седнал до тях. Момченцето е увито със синьо одеяло, а гордият баща го гледа влюбено. „Изключително щастливи сме най-накрая да се срещнем със сина ни. Той вече е обичан от приятели и семейство и нямаме търпение да го представим на роднините му“, заявиха родителите в официално съобщение.

Бебето се появява на бял свят само три месеца след като 28-годишната изпълнителка показа наедрялото си коремче по време на наградите BET тази година. Това се случи на сцената по време на изпълнение с групата Migos. Малко по-късно новината беше потвърдена и в социалните мрежи, като Карди сподели снимка, на която е покрита с бяла боя и прегръща коремчето си. „#2“, гласеше само описанието.

Синът на двамата изпълнители ще се присъедини към 3-годишната им дъщеря Кълчър. Offset пък е баща на още три деца – 11-годишния Джордан, 6-годишната Калеа и 6-годишния Коди – които са от предишни връзки.

Карди и Offset тайно сключиха брак през септември 2017 година. Три години по-късно изпълнителката подаде молба за развод, след като се появиха слухове за изневяра от страна на съпруга ѝ. През декември 2020 година обаче двойката отново се събра. „Тя обича вниманието, което получава от него. Той наистина опитва всичко, за да я спечели отново“, казва източник по това време.

Карди сякаш зачекна темата за трудните ѝ любовни взаимоотношения, когато разкри красива фотосесия преди раждането на сина си. „Слушахме се взаимно, комуникирахме, молихме се и затова Господ ни благослови с още едно чудо“, написа тя в социалните мрежи. Добави, че домът ѝ вече е доста пренаселен, но с Offset са готови за следващото дете и са много щастливи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари