IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би се завърна с гръм и трясък на червения килим

3 октомври 2021 12 00

Изпълнителката направи първа поява след раждането

Снимка: Getty Images

Карди Би със сигурност знае как да привлече вниманието към себе си и го доказа в Париж.

Във вторник, 28 септември, изпълнителката се появи на червения килим за Седмицата на модата, с което отбеляза и първото си публично събитие след раждането на второто си дете. Карди беше сред гостите на изложбата Thierry Mugler: Couturissmime в Музея за декоративни изкуства във френската столица.

Карди Би

Снимка: Getty Images

28-годишната певица пропътува хиляди километри само четири седмици след раждането на сина си. За специалния повод Карди беше облечена в блестяща червена рокля с пайети от колекцията за есен 1995 на Thierry Mugler. Винтидж тоалетът включваше корсет с масивни рубинени бижута, които бяха увити около деколтето. Дългата пелерина беше украсена с множество пера, които се извисяваха като ореол над главата на Карди. Визията завърши с диамантено колие, червени ръкавици с пайети и червени вежди.

„Mugler мама“, написа рапърката в социалните мрежи, споделяйки няколко снимки, на които показва впечатляващия тоалет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Това не е първият път, в който Карди прави впечатление с дизайн на Thierry Mugler. През 2019 година, на наградите „Грами“, тя спря дъха на всички с драматичната си поява на червения килим. Тогава рапърката изглеждаше като ходеща картина, облечена с винтидж и много рядка рокля от модната марка. Карди облече тоалет, който сякаш се отваряше като мида и диамантът вътре беше самата певица. Роклята е била вдъхновена от картината „Раждането на Венера“ от Сандро Ботичели. Подобно на тази от Седмицата на модата в Париж, тя също е от колекцията през 1995 година.

Появата на Карди във френската столица става само няколко седмици след раждането на второто ѝ дете. Тя все още не споделя името на сина си, като заяви само, че няма търпение да го запознае с другите му братя и сестри. Момченцето е от връзката на Карди с Offset, с когото имат и 3-годишна дъщеря Кълчър. Рапърът има и още три деца – 11-годишния Джордан, 6-годишната Калеа и 6-годишния Коди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари