IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: Карди Би впечатли с рокля за 65 долара

31 декември 2021 14 30

Тя направи специална фотосесия с двете си дъщери

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кой казва, че елегантният и красив тоалет трябва да е скъп? Карди Би доказа, че може да изглежда чудесно и в рокля на достъпна цена, която почти всеки един от феновете може да си позволи.

За празничния сезон певицата направи специална фотосесия, в която участваха дъщеря ѝ Кълчър и доведената ѝ дъщеря Калеа. Тя избра красива макси рокля от марката JLUXLABEL, която струва само 65 долара. Позирайки пред коледно дръвче, Карди комбинира тоалета с червен маникюр, големи диамантени обеци и вдигната нагоре коса.

Модният бранд веднага се похвали, че роклята е тяхна, споделяйки снимки в своя социален профил. „Червена Коледа с Карди Би и нейните красавици. Карди Би носи бялата ни макси рокля“, написаха от марката. Според описанието на продукта, той се отличава с примамливо дълбоко деколте, дълги ръкави и елегантен възел, който се спуска до секси странична цепка, завършваща с макси дължина на подгъва. Роклята, която е изработена от гладка копринена материя се предлага до размер XXL.

Карди Би позира заедно с 3-годишната си дъщеря Кълчър и 6-годишната си доведена дъщеря Калеа. Двете момиченца са с красиви червени рокли, а рапърката кръсти фотосесията „Червена Коледа“. Калеа е дъщеря на рапъра Offset, който също така е баща на 6-годишния Коди и 11-годишния Джордан. Заедно с Карди Би той има 3-годишна дъщеря Кълчър и 3-месечен син, чието име все още не е известно.

Докато Карди Би е известна със скъпия си моден вкус, тя не се притеснява да остави настрана дизайнерските тоалети и да облече нещо по-достъпно. Много преди да заснеме фотосесия с рокля за 65 долара, рапърката се появи с тоалет, който е закупила от магазин Target. През 2018 година тя позира с роклята, като заяви, че тя струва само 20,98 долара.

Изпълнителката също така обедини сили с достъпната марка Fashion Nova, създавайки стилове, които са много близки до нейните ежедневни тоалети, но на по-ниски цени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари