IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуа Липа се озова в центъра на любовен триъгълник

10 юни 2022 14 50

Певицата се целува с актьор, ден след като той направи същото с FKA Twigs

Getty Images

Getty Images

Дуа Липа шокира феновете си, като се забърка в любовен триъгълник. Британската музикална звезда беше видяна да танцува страстно и да се прегръща със звездата на Netflix Арън Пайпър в нощен клуб в Мадрид, ден след като певицата FKA Twigs сподели видео в TikTok как се целува с въпросния испански актьор.

Феновете на 26-годишната Дуа Липа и на 34-годишната ѝ колежка FKA Twigs се чудят защо и двете изпълнителки демонстрират близост с 25-годишния Арън. Почитателите на британката изразиха шока си от „разюзданата“ ситуация в Twitter, въпреки че няколко души смятат, че това е рекламна уловка, която цели да рекламира дуетния сингъл на FKA twigs и Дуа Липа Why Don't You Love Me като е много вероятно главната роля в музикалния видеоклип да е поверена именно на Арън.

Твърденията, че „любовният триъгълник“ е рекламен трик, се подхранват и от факта, че FKA Twigs има 2-годишна връзка с музиканта Мати Хийли, с когото не се знае да се е разделяла.

Междувременно се смята, че Дуа е необвързана в момента, понеже се раздели с гаджето си Ануар Хадид (братът на Джиджи и Бела) през декември 2021 г., след като двамата бяха заедно 2 години.

Красавецът Арън пък нашумя с участието си в сериала „Елит“ на Netflix и също се води за необвързан. Колкото до сингъла на Дуа и Twigs, той беше представен на живо в предаване от 2020 г., но така и не беше пуснат. През януари FKA Twigs каза за сътрудничеството си с Дуа следното: „Мисля, че всъщност няма причина да не го завършим. Може би това е нещо, което трябва да направим. Да, ще го направим.“

@fkatwigs

?

♬ killer - FKA twigs
Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари