IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуа Липа скъса с брата на Джиджи и Бела Хадид

21 декември 2021 17 50

Певицата се разголи по бански, за да покаже на Ануар Хадид какво изпуска

БГНЕС

БГНЕС

Дуа Липа и приятелят ѝ Ануар Хадид са се разделили след 2-годишна връзка и след седмици на кризисни разговори, които не са успели да спасят отношенията им. Според слуховете 26-годишната британска попзвезда с албански корени и 22-годишният американски модел всъщност са се разделяли и събирали на няколко пъти, но накрая са взели решение за окончателната си раздяла.

Източник, близък до певицата, потвърди пред сайта Deux Moi, че последната раздяла на двойката е „завинаги“. Вестник The Sun съобщи по-рано този месец, че влюбените са решили да си вземат трайна почивка един от друг. „Дуа и Ануар решиха да сложат край на романса си миналия месец, тъй като двамата пътуват постоянно по работа и отношенията им от дистанция се оказаха твърде трудни и предизвикателни.“ В момента Дуа Липа е заета да записва новия си албум в Лондон и Лос Анджелис, докато Ануар живее в Ню Йорк с кучето им Декстър.

Преди раздялата им, Ануар, който е по-малък брат на супермоделите Джиджи и Бела, написа в своя загадъчна публикация в Instagram, че е благодарен за близките, които „насочват стъпките ми, позволявайки ми да се науча да бъда щастлив сам със себе си“.

Липа и Хадид започнаха връзката си през септември 2019 г., три месеца след като се запознаха. Двамата дори живееха заедно в неговия апартамент в Ню Йорк. Заради връзката си с Ануар, Дуа се раздели с гаджето си по онова време – Айзък.

Колкото до Ануар, той има договор с агенцията за модели IMG и е рекламно лице на големи модни марки като Hugo Boss и Valentino. Той направи своя дебют като модел на корицата на списание Nylon през 2015 г., а също така се появи на корицата на Teen Vogue. В миналото той е имал връзки с модела Кендъл Дженър и актрисата Никола Пелц.

Дуа е родена в Лондон през 1995 г. и е посещавала Sylvia Young Theatre School, преди да се завърне със семейството си в Косово през 2008 г. Тя е отгледана в семейство на музиканти като баща ѝ, Дукаджин Липа е рок певец. Тя се завръща в Обединеното кралство, когато е на 16-годишна възраст и първоначално започва да работи като модел, опитвайки се да стартира своята певческа кариера.

През 2017 г. New Rules, шестият сингъл от дебютния ѝ албум, става номер едно в класациите и ѝ отваря път към световната слава. Певицата бързо се превръща в сензация и вече е петкратен носител на наградите Brit Awards. Тя също така получи награда „Грами“ през 2019 г. за най-добър нов изпълнител.

В последната си публикация в Instagram звездата показа своето невероятно тяло по бански, въпреки че е декември месец. Липа очевидно е на спа почивка в провинцията с приятели, където може би се възстановява след раздялата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари