IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода – Дуа Липа с идея за жилетка

27 октомври 2021 14 30

Певицата показа, че е готова за деца

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

През последните няколко месеца Дуа Липа е доста активна. Тя пътува, ходи по важни събития, намира време и за звукозаписното студио. И винаги има с какво да ни вдъхнови за пазаруване, защото винаги се облича по най-новите тенденции. Преди броени дни тя бе на гости на своя братовчедка и показа, че е готова за деца! Но все пак, май още ѝ е рано!

В една от публикациите на певицата я виждаме в малко нетипична за нея обстановка – вместо с микрофон или коктейл в ръка, тя държи биберон с мляко, с който храни малко бебе. А аутфитът ѝ е онова, което трябва да имате за есен 2021.

„Не съм обикновена леля. Аз съм готина леля!!!“, пише Липа към галерията от снимки, с които умили своите фенове.

Певицата храни своята малка приятелка със стилен аутфит. Тя носи плетена на една кука жилетка, съчетала в себе си интересни квадратни мотиви, както и цветове като синьо, черно и бяло. Същите, но в друг цвят, откриваме и по миниполата ѝ, която е изплетена в сходен стил.

Според модни експерти, така наречените „бабини квадратчета“ са най-актуални при плетивата за сезона. Освен късите жилетки, съставени от тях и обкантени отстрани с куката, в гардероба ни имат място и други плетива с по-големи дупки, създадени ръчно, а не машинно.

Ето и други предложения за нови модни находки за есента:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари