IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън, това е най-добрият ти есенен тоалет!

20 октомври 2021 14 30

Херцогинята изнесе пламенна реч относно зависимостите

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън винаги е впечатлявала със стил и се е превръщала в модно вдъхновение за всички дами по света. Безупречните ѝ тоалети, понякога избирани от самата нея, често носят специално послание или са свързани със събитието и страната, които Кейт посещава. Именно затова може да я видите с рокли и костюми на британски дизайнери по време на обиколка из страната или пък с нещо на чуждестранен представител, когато пътува из света.

Феновете на Мидълтън обаче отбелязват, че херцогинята се справя по-добре с избора си на летни и зимни тоалети, докато пролетните и есенните са някак си оставени по-назад в класацията. Може би, като всички нас, Мидълтън също не може да реши какво да облече в променливото време. Дали да избере дълга рокля или елегантен костюм? Блуза с дълъг ръкав или тениска с по-топло яке? Всички тези въпроси усложняват избора на тоалет, което понякога завършва с грешния дизайн.

Но преди ден Кейт Мидълтън доказа, че вече се е научила да избира есенни тоалети и спокойно можем да кажем, че това ѝ е най-добрата визия за настоящия сезон. Херцогинята на Кеймбридж присъства на събитие в Лондон, носейки дълга червена пола на британския моден дизайнер Кристофър Кейн, съчетана с червено поло с дълъг ръкав. Тоалетът беше допълнен от бежови токчета на Ralph Lauren и малка бежова чантичка от DeMillier.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Събитието в Лондон беше организирано от The Forward Trust – организация, фокусираща се върху подпомагането на хора с алкохолна и наркотична зависимост. Във вторник Кейт изнесе реч в началото на новата кампания на организацията, носеща името „Борба срещу зависимостта“. Тя цели да се подобри общественото разбиране относно зависимостта, причините за нейната поява и да се намалят стигмата и срамът около нея.

„Зависимостта не е избор. Никой не избира да бъде зависим. Но може да се случи на всеки един от нас. Никой не е защитен“, каза херцогинята в речта си. Тя отбеляза, че въпреки огромната информация относно пристрастяването, то често е изключвано от разговорите за психичното здраве и много малко се говори за причините за неговата поява.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

В речта си Мидълтън благодари на всички, които са споделили своите истории с нея. Тя се срещна с част от бенефициентите на благотворителната организация, както и с хора, победили зависимостта. „Като общество, ние трябва да започнем от позиция на състрадание и емпатия. Като се грижим за тези покрай нас, разбираме тяхната битка и какво я е предизвикало“, допълни херцогинята.

Съпругата на принц Уилям, която е и патрон на Forward Trust, говори относно това как пандемията и изолацията са усложнили проблемите на много страдащи. „Пандемията имаше убийствено влияние върху увеличаването на зависимостите. Семейства и деца трябва да се справят с този проблем в много по-голям мащаб от преди“, казва тя. Според Кейт, милион и половина души във Великобритания, които преди не са страдали от зависимост, може в момента да изпитват проблеми с прекомерната употреба на алкохол.

По време на събитието Мидълтън успя да се срещне с две известни британски звезди. Тя се натъкна на водещите на предаването I'm a Celebrity... Get Me out of Here Ант Макпартлин и Деклан Доноли. Херцогинята успя да се пошегува с тях, като заяви, че „е в опасност“, защото е смятала, че дуото ще я накара да направи някой номер.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Кейт беше обявена за патрон на Forward Trust през юни, само месец след като организацията се сля с Action on Addiction. Във вторник тя заяви, че се надява да не разочарова хората, които са ѝ гласували това голямо доверие. „Имах възможността да се срещна с много невероятни хора, които са успели да преживеят зависимостта. Чрез тяхната отдадена работа и с помощта на организации и благотворителности като Forward Trust, някои хора наистина преобръщат живота си“, каза херцогинята.

Мидълтън допълни, че всички ние можем да помогнем в борбата срещу зависимостта. Трябва само да слушаме, да разбираме и да се свързваме с хората, които страдат. По този начин ще можем да построим едно по-щастливо, по-здраво и по-грижещо се общество.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари