IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън с нов урок по устойчива мода

7 октомври 2021 14 30

Тя повтори свой тоалет от Zara

Снимка: Getty Images

Много рядко виждаме знаменитост, която се осмелява да носи нещо дори за втори път. Но като се има предвид статусът на нашата планета и околната среда, аплодираме онези, които използват дрехите си за повторна употреба и насърчават преминаването към устойчивата мода. И днес аплодисментите ни отиват за Кейт Мидълтън, която носи една елегантна рокля за втори път тази година.

Във вторник сутринта херцогинята пристигна в център за изследвания в Университетския колеж в Лондон, където се срещна с преподаватели и други служители, докато обикаляше съоръженията. За специалното посещение Мидълтън носеше черно-бяла карирана рокля на Zara с висока яка и волани по средата. Долната част на дрехата стигаше до малко под коляното, което ни даде възможност да видим сребристосивите змийски обувки от Hugo Boss със заострен връх.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Кейт реши да сведе аксесоарите си до минимум, носейки само чифт сребърно-диамантени обеци от Mappin & Webb. Косата ѝ беше с перфектно оформени къдрици, които се спускаха свободно по гърба и раменете ѝ. Щом влезе в сградата херцогинята веднага сложи черна предпазна маска, за да се предпази от коронавируса.

Според Daily Mail, съпругата на принц Уилям носи за втори път тази рокля. Първият е бил през януари тази година, когато тя присъства на събитие в Брадфорд. Тогава обувките бяха от Gianvito Rossi.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Мидълтън беше в Университетския колеж в Лондон за ново проучване, озаглавено „Децата на 2020-те“. То проследява развитието на малчуганите на възраст от девет месеца до пет години. „Ранното ни детство оформя зрелия ни живот и повечето ни знания относно това, което влияе на този важен период, е от основно значение за разбирането на това, което ние като общество можем да направим, за да подобрим здравето и щастието си в бъдеще“, каза Мидълтън.

Тя допълни, че проучването ще илюстрира важността на първите пет години и ще даде представа за най-критичните аспекти на ранното детство, както и за факторите, които подкрепят или възпрепятстват положителните резултати през целия живот.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари