IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празнични прически: Дуа Липа намали дължината на косата

21 декември 2021 12 30

Нова година, нова прическа

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Случайно или не, Дуа Липа влезе с гръм и трясък в тенденциите при прическите за 2022 година.

Изпълнителката дебютира нова дължина на косата, която ще бъде една от предпочитаните през следващите 12 месеца. Говорим за късия боб, който стига до малко под брадичката, изисква малко поддръжка и е подходящ за всяка форма на лицето. Макар да има още време от 2021 година, Дуа Липа явно не иска да чака и се предаде на една от горещите тенденции за красота, идващи към нас.

В социалните мрежи звездата публикува серия от снимки, в която е събрала най-хубавите си моменти от рекламната кампания за козметичната колекция на Yves Saint Laurent. Първият кадър, наред с много други от серията, показват красивите кътчета, на които Липа е снимала рекламата. „Приключвам годината със слънце и с моето семейство от YSL Beauty. Нямам търпение да видите резултата“, написа изпълнителката.

И докато пейзажите наистина са възхитителни, втората снимка също хваща окото. На нея Дуа сладко похапва желирани бонбони, показвайки и новата си прическа. Блестящ златен грим е изрисуван над големите ѝ кафяви очи, а розовите ѝ устни са свити, показвайки, че нямат търпение да изядат следващия желиран бонбон.

Малко по-натам в серията от снимките Липа отново показва прическата си, като този път носи прозрачен черен потник, комбиниран с черни дънки и черен колан. Очевидно кадърът ще присъства в рекламната кампания на YSL Beauty, като засега не е ясно дали ще бъде използван за билборд, или ще бъде включен в промоционалния клип.

Нарочно или не, Дуа Липа не изчака 2022 година, за да промени прическата си. Тя се превърна в една от първите известни дами, които последваха бъдещите тенденции, които ще виждаме през следващата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари