IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуа Липа направи дебюта си в модата

28 септември 2021 09 00

Тя се появи на дефилето на Versace

Снимка: Getty Images

Дуа Липа за пореден път доказа, че е жена с много таланти.

Певицата направи дебюта си в модата, участвайки в дефилето на Versace за колекцията пролет-лято 2022 година, представена по време на Седмицата на модата в Милано. На 24 септември Липа се показа като истински професионалист на модния подиум, откривайки и закривайки шоуто.

Дуа Липа

Снимка: Getty Images

Дуа откри дефилето, носейки черно сако и пола, които комбинира с токчета на платформа и златни бижута. Малко по-късно тя се появи с бюстие и пола в лилав цвят, украсени с пайети. В края на шоуто изпълнителката се присъедини към Донатела Версаче, за да се поклони на публиката сред бурните аплодисменти.

„Дуа Липа на модното ревю на Versace е точно това, от което се нуждаем в момента“, написа един потребител в Туитър. От профила на модната марка също не пропуснаха да поздравят певицата, като заявиха, че дефилето е било много по-забавно благодарение на нейните песни, под чиито звуци са се разхождали моделите. Песните, които са били пускани, са част от албума Future Nostalgia, който беше издаден през 2020 година.

Дуа Липа

Снимка: Getty Images

Освен Дуа Липа, на модния подиум бяха още Лурдес Леон, която е дъщеря на Мадона, Емили Ратайковски, Джиджи Хадид, Наоми Кембъл, Ирина Шейк, Стела Максуел и много други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари