IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венци Венц изненада феновете – чака второ дете

13 юни 2022 18 00

Певецът сподели снимки на жена си

IStockphoto

IStockphoto

Венци Венц изненада феновете си, обявявайки, че чака второ дете. Дуетната половинка на Павел сподели, че е получил наградата на БГ радио – за дуо на 2022 г. И вместо него, на снимката видяхме жена му, която е с бременно коремче.

„Благодарим ви! Приемаме знаците за посока, в която продължаваме да вървим – с пълна сила. Тази награда е ... ВАША“, сподели певецът.

Последователите на Венц веднага му честитиха за хубавата новина.

Венци и половинката му Мая сключиха брак в тесен семеен кръг през декември миналата година. По-късно споделиха няколко кадъра от ритуалния дом. Двамата се познават от близо 10 години, като един път са били гаджета и са скъсали. След това се преоткрили отново.

През 2018 г. изпълнителят стана татко за първи път. Тогава неговата приятелка Мелани Ширкова го дари с дъщеричка – Агуая. Малко след това и двамата обявиха, че имат така нареченото модерно родителство – да отглеждат момиченцето, без да имат интимна връзка помежду си. И да имат правото да излизат с други партньори без проблем.

За момента Венци Венц не разкрива подробности за бременността на Мая, нито дали този път иска момченце.

На ред за сватба и наследник сега е дуетната половинка на изпълнителя – Павел, който има сериозна връзка след раздялата с Михаела Филева.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари