IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден фитнес: ДесиСлава и Азис тренират заедно

9 юни 2022 15 00

Певицата сподели снимка с колегата си

IStockphoto

IStockphoto

ДесиСлава се похвали, че ходи на фитнес. Певицата показа, че е започнала да тренира здраво, за да извае фигурата си. При това не с кого да е, а с един от нейните колеги и добри приятели – Азис.

На снимките, споделени от ДесиСлава във Facebook, се вижда, че тя е в залата заедно с Азис. Но вместо да ѝ покаже някое подходящо упражнение, фолкпевецът е решил да се щракнат за спомен.

„Първи ден на тренировки“, написа певицата, избрала да носи къси панталонки и удобна тениска.

На кадрите Азис демонстрира своите мускули, докато колежката му е изпънала гръб, гледайки към камерата.

Междувременно певецът сподели в социалните мрежи, че си е направил поредната корекция по тялото, благодарейки на известен пластичен хирург у нас. Но не пожела да уточни къде точно е тунингът (както сам го нарече), само добави:

„Знаеш къде“.

Преди това изпълнителят изненада своите последователи, качвайки снимка с бебе и написа, че е станал отново татко, като за неговите 44 години това си е истинска благословия.

Затрупаха ДесиСлава с похвали

Още преди няколко месеца фолкпевицата призна, че била разстроена от коментарите по повод нейните килограми. Дори разкри, че в един материал я сравнявали със свиня. Но изтъкна, че вече гледа на тях по друг начин и е мотивирана да отслабне, но по-скоро за своето здраве, отколкото за писанията.

Днес ДесиСлава доказва, че е направила първата крачка към своята промяна.

Много от последователите на певицата я окуражиха и коментираха, че изглежда страхотно.

„Успех, въпреки че и така си прекрасна!“, „Наистина ли отслабна толкова бързо? Прекрасна си“, „Браво, Деси!“, „Дженифър Лопес е къде с по-пищни форми. Много си е хубаво нашето“, пишат част от тях.

Други пък предложиха на певицата да пробва пилатес – онова, на което Галена дължи своите извивки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари