IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Адел мечтае за още деца

14 юни 2022 11 00

Готова ли е певицата на тази крачка?

БГНЕС

БГНЕС

Гаджето на Адел – Рич Пол, мечтае за още деца. В интервю за E!News, той намекна, че няма търпение отново да се сдобие с наследник.

По думите на спортния агент, той станал татко много млад. И днес, когато е по-зрял, може би бил отглеждал трите си деца по друг начин. Той обаче не посочва дали с Адел вече плануват да имат бебе.

„Като млад татко, разрастването на бизнеса беше доста трудно. Ако трябваше да имам повече деца, щях да бъда различен баща. Очаквам с нетърпение да бъда различен татко“, казва още гаджето на поп изпълнителката.

„Оценявам опита, който имах като много млад татко, но също така очаквам с нетърпение да бъда различен татко – по-търпелив баща“, коментира още Рич Пол.

Според агента, трите му наследника са пораснали твърде бързо. И докато се опитвал да работи и се грижи за семейството, изпуснал много техни моменти. И в един момент осъзнал, че те вече не са пеленачета, а са проходили, карат колело и дори тичат.

„И това е проблемът“, добавя той, посочвайки, че дъщеря му вече е в колеж.

Адел има един син

40-годишният Пол и 34-годишната изпълнителка потвърдиха официално, че са двойка през септември 2021 г. По-рано – още през юли, бяха забелязани заедно, по време на мач на НБА.

Малко преди да се обвърже отново, певицата финализира развода си с британския предприемач Саймън Конеки. Двамата имат едно дете – Анджело. То е на 9 и попечителството над него е споделено.

Говорейки за голямата промяна в живота след развода, Адел сподели пред списание Vogue, че се притеснявала как синът ѝ ще го приеме.

„Един ден, когато той беше само на шест години и половина, ми каза: Можеш ли да ме видиш? И аз отговорих: Ъм, да. А той отвърна: Защото аз не мога да те видя. Е, целият ми живот се разпадна в този момент. Той знаеше, че не съм там“, казва звездата.

Певицата започва да споделя повече с детето си и дори се вдъхновява за нови песни, а след това идва и албумът. Чрез парчетата тя намира нов начин да обясни на момченцето случващото се между нея и татко му.

„Той има толкова много прости въпроси към мен, на които не мога да отговоря, защото не знам отговора. Като: Защо не можем да продължим да живеем заедно? Просто хората не правят така, когато се развеждат. Но защо не? Не знам. Обществото не постъпва така. И: Защо вече не обичаш баща ми? Аз отговарям: Обичам баща ти. Просто не съм влюбена. Не мога да обясня смислено за едно деветгодишно дете“, казва още тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари