IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Юджийн се замеси в скандал с Кейт Мидълтън

14 юни 2022 18 00

Херцогинята на Кеймбридж била отрязана от снимка

Снимка: БГНЕС

Принцеса Юджийн беше в центъра на скандал. Внучката на кралица Елизабет II беше критикувана за неучтиво поведение към Кейт Мидълтън. Феновете заподозряха наследницата на принц Андрю във враждебност към херцогинята на Кеймбридж.

Причината беше двусмислена рамка. Преди ден принцеса Юджийн публикува поредица от снимки от честването на платинената годишнина от управлението на Елизабет II.

На една от снимките членовете на кралското семейство са заснети на балкона на Бъкингамския дворец. Внимателните фенове забелязаха, че Юджийн изряза Кейт Мидълтън на снимката. Мнозина се съгласиха, че тя го е направила нарочно.

.Снимка

Снимка: Getty Images

„Тя току-що премахна Кейт от снимката, според мен тук всичко е очевидно“, „Тя някак си изряза снимката. Все пак можете да видите косата и част от роклята“, „Не бих казал, че оригиналната рамка няма да пасне по размер“, „Много умело изрязана Кейт от снимката“, „Тя просто не харесва Кейт. Тя е в екипа на Хари и това е напълно ясно. Но тя определено го направи нарочно“, казаха потребителите.

Според част от тях, принцеса Юджийн е близка приятелка с принц Хари и Меган Маркъл и в конфликта между братята е застанала на страната на по-малкия брат.

Също така херцозите на Кеймбридж не присъстваха на първия рожден ден на малката Лилибет, който бе отбелязан във Великобритания, което още повече подсили слуховете, че между двете семейства още съществуват сериозни разногласия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари