IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сладкарка показа тортата за рождения ден на Лилибет

13 юни 2022 14 50

Жената е правила и тази за сватбата на Хари и Меган

БГНЕС

БГНЕС

Всички говорят за новата снимка на Лилибет – дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл. Двойката я сподели по случай нейния първи рожден ден. Той бе отбелязан подобаващо в британския кралски двор. Разбира се, освен подаръци, имаше и торта. И днес сладкарката, която стои зад нея, я показа в социалните мрежи.

Специално за Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор, Клер Птак приготвя страхотен сладкиш. Той се състои от два етажа и е изпечен във Violet Cakes London.

В Instagram сладкарката разкрива, че е приготвила същата торта – с лимон и бъз, като тази за сватбата на принц Хари през 2018 г. Този път обаче, в чест на дъщеря му, отгоре я покрила с ягодов маслен крем.

Сладкото изкушение за рождения ден на момиченцето, организиран от екипа на Елизабет Втора, е декориран с божури – в светло и тъмнорозово.

Беше абсолютно удоволствие да направим тази специална торта миналата седмица, за рождения ден на Лилибет“, написа Птак и пожела на детенцето да е много щастливо.

На тортата, която не е в голям размер, има и бележка с името на рожденичката

Преди време самата Клер проектира сватбената торта на двойката, която се отдели от кралското семейство.

„Не мога да ви кажа колко съм щастлива, че съм избрана да направя тортата за принц Хари и г-жа Маркъл. Знаейки, че те наистина споделят същите ценности като мен по отношение на произхода на храната, устойчивостта, сезонността и най-важното – вкуса, всичко това го прави най-вълнуващото събитие, в което мога да участвам“, сподели тя пред двореца Кенсингтън.

По повод годишнината от сватбата на Хари и Меган през май, сладкарката качи снимка на въпросната торта и отправи своите благопожелания.

Както вече писахме, рожденият ден е бил в доста тесен кръг. На него дори не са присъствали принц Уилям и съпругата му Кейт. Най-вероятно, сред поканените в листата са двете братовчедки на синовете на Чарлз – Беатрис и Юджийн, които имат малки деца.

Междувременно, кралски експерти посочват, че на балкона на Бъкингамския дворец, от който Елизабет Втора поздрави народа, Шарлот – дъщерята на Уилям и Кейт, питала прабаба си къде е леля ѝ Меган. На фона на това, зад прозорците на известната сграда, херцогинята на Съсекс бе уловена да забавлява нейните братовчедки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари