IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилям и Кейт отговориха за неукротимия Луи

8 юни 2022 17 50

Смехът на дядо му Чарлз стана хит в интернет

БГНЕС

БГНЕС

След като кадри с поведението на неукротимия Луи обиколиха целия интернет, Уилям и Кейт решиха да го коментират. И го направиха по най-добрия начин. Благодарейки на британските граждани, взели участие в тържествата за платинения юбилей на кралицата, те посочиха кой се е забавлявал най-много.

Най-малкото дете на херцога и херцогинята на Кеймбридж направи своя дебют на официално събитие от голям ранг на Острова. Не на едно, а на цели две места, той бе център на вниманието, правейки най-различни физиономии и отегчавайки се от това, че трябва да стои мирно. Тогава родители от цял свят написаха в социалните мрежи: „И аз имам един принц у нас!“.

Едни нарекоха момченцето глезено, а други просто изтъкнаха, че въпреки своята титла, то още е едно 4-годишно дете, на което му е трудно да спазва всички забрани и строгия кралски протокол.

Уилям и Кейт гледат на нещата с усмивка

„Какъв фантастичен уикенд на специални моменти. Да видиш как представители на цялата нация се събират заедно със семейството, приятелите и любимите хора беше изключително специално“, гласи официалното съобщение на принц Уилям и Кейт. В Instagram те споделиха много снимки и видеа от тяхното участие в честванията по случай 70 години от управлението на кралицата.

Мнозина очакваха, че двойката няма да говори за поведението на детенцето. Все пак, то не е направило нищо лошо, просто му трябва още време и опит, за да разбере ролята на неговата баба и какво означава да бъдеш истински принц. Но тя все пак реши да добави към изявлението следното:

„Благодаря на всички, които бяха там, за да изкажат своята благодарност към кралицата и нейните вдъхновяващи 70 години управление. От обикновените хора до общностите, организиращи улични партита навсякъде в страната, надяваме се, че сте имали запомнящ се уикенд. Всички си прекарахме невероятно, особено Луи…“.

С тези думи Уилям и Кейт Мидълтън посочват, че не само тържествата, но и забавните физиономии на техния син, ще останат завинаги в историята. И може би, някой ден, когато той има собствени наследници, ще се посмее за това колко непослушен е бил, докато текат официалните тържества.

След сина на Уилям и Кейт – смехът на Чарлз стана хит

принц Чарлз,

БГНЕС

Палец в устата, дърпане на коса, слагане на ръка върху устата на майка му, запушване на ушите. Това са само част от нещата, които принц Луи направи и така накара много хора по света да се усмихнат. Но не си мислете, че само той е спец по смешн физиономии. Неговият дядо също се справя доста добре по тази част.

На последното си публично появяване, малкото момченце първо бе в майка си, после отиде при баща си. В един момент дори го видяхме в скута на принц Чарлз. Именно той задържа вниманието на камерите, след като в един момент се разсмя така, че не успя да се сдържи.

В социалните медии се появиха безброй компилации. И освен с неукротимия Луи, има и множество с кикотещия се до Камила принц.

Много фотографи са снимали как синът на кралицата „се залива от смях“, докато тече юбилейният парад за кралицата. На моменти дори принц Уилям, Камила и принцеса Ан, се чудят какво става.

Докато бъдещият крал се опитва да обясни какво го е провокирало, тези насреща му явно не разбират какво е толкова смешно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Гост ( преди 1 година )
Ранг се пише с г, не с к (ранк)- неграмотний.......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Баба ( преди 1 година )
Необяснимо и необосновано поведение за четиригодишно дете, отглеждано семейсто. Да е здраво и щастливо, въпреки съдбата на принц. Може би консултация със специалист заради хиперактивност?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар