IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън с безупречни тоалети в чест на кралицата

6 юни 2022 12 30

Херцогинята на Кеймбридж отново доказа, че разбира от мода

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Празненствата за дългоочаквания платинен юбилей на кралица Елизабет II най-накрая се състояха през изминалия уикенд. Те събраха на едно място цялото кралско семейство, плюс Меган Маркъл и принц Хари, както и хиляди по улиците на Лондон. В чест на 70 години от управлението на кралицата, звезди от целия свят се появиха през дните от празничния уикенд, за да поздравят монарха по свой начин.

Макар да не може да пее или да играе на сцена, Кейт Мидълтън отново прикова вниманието на публиката. Модната ѝ визия, избрана в чест на Нейно Величество, със сигурност не разочарова. Кейт присъстваше на всяко едно публично събитие заедно с цялото си семейство – принц Уилям, принцовете Луи и Джордж, и принцеса Шарлот.

принц Луи

Снимка: Getty Images

На 2 юни тържествата за кралицата започнаха със специален парад – Trooping the Colour, където херцогинята на Кеймбридж се появи в стилна бяла рокля, наподобяваща блейзър. Тя първо премина през пътеките в Бъкингамския дворец, возейки се в карета заедно с Камила Паркър Боулс и трите си деца. След това Кейт се присъедини към цялото кралско семейство на балкона на двореца, откъдето помаха на събралите се поданици.

Разбира се, стилните ѝ изявления не свършиха дотук. Кралската модна икона беше облечена за отличен на службата за благодарност в катедралата „Свети Павел“ на 3 юни, където пристигна заедно с принц Уилям. Монохроматичният ѝ вид е чудесен пример за лятна мода, а допълнителните детайли бяха специално избрани в чест на кралица Елизабет.

За службата Кейт носеше бледожълта рокля с високо деколте и дълги ръкави от дизайнерката Емилия Уикстийд. Тоалетът включваше кръстосани детайли отпред и дължина до средата на прасеца. Херцогинята съчета яркия модел с подходяща кръгла шапка с цвете, високи кафяви токчета, кремави кожени ръкавици и кремав клъч.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

В чест на кралицата, която не можеше да присъства на церемонията, Кейт носеше дълги перлени обеци, които са били подарени на Елизабет през 1947 година на сватбата ѝ с принц Филип.

На 4 юни Мидълтън доказа, че времето в Англия може и да е променливо, но тя винаги знае с какво да се облече. В събота сутринта членовете на кралското семейство трябваше да са навън почти през целия ден, за да празнуват третия ден от платинения юбилей на кралицата. Тогава те заминаха за Кардиф, където температурата не беше много благоприятна.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

В опит да покаже, че топлите дни все пак се задават, Кейт беше забелязана в яркооранжево палто. Моделът от Eponine включваше дълъг ред копчета отпред и ярка кобалтовосиня подплата отвътре, която чудесно се съчетаваше с токчетата в морскосиньо. Кейт запази аксесоарите до минимум, носейки само чифт златни обеци, а косата ѝ беше вързана на шикозна опашка.

Херцогинята беше придружена от съпруга си принц Уилям и най-големите им деца – Джордж и Шарлот. Уилям и децата се съчетаха в тоалетите си, носейки нюанси на синьото, като Джордж и баща му бяха облечени в почти идентични тъмносини костюми със светлосини ризи, а Шарлот носеше тъмносиньо палто, което първоначално видяхме на възпоменателната служба на принц Филип през март.

След като се завърна в Лондон, Мидълтън зае мястото си в кралската ложа за специалния концерт в чест на кралицата. За да гледа изпълненията на Елтън Джон, Queen и Даяна Рос, херцогинята избра тоалет, състоящ се от горнище, наподобяващо блейзър, и дантелена пола. Комплектът е носен и преди от Мидълтън, по време на изложбата Hold Still в Националната портретна галерия през септември 2021 година.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

В последния ден от платинения юбилей Кейт носеше рокля в цвят малина от Стела Маккартни с дълги ръкави. Косата ѝ беше оформена в традиционните къдрици и беше спусната свободно върху рамената ѝ.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Queen ( преди 1 година )
Тя просто изглежда и се справя безупречно, родена и изглежда като кралица
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар