IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям се пошегува с кралицата

8 юни 2022 08 30

Той държа реч на концерт в Лондон

БГНЕС

БГНЕС

Принц Уилям няма никакъв проблем да се пошегува с възрастта на кралицата. По време на концерт в Лондон, посветен на нейния платинен юбилей, той изтъкна колко достолепна е тя.

„Докато ничия баба не благодари, че говорят за възрастта ѝ, моята собствена баба е жива от близо век“, каза внукът на Елизабет Втора, която управлява цели 70 години. Той държа реч на специалното събитие в нейна чест. И освен това изтъкна колко много се грижи за опазване на околната среда, разкри и че гледа с усмивка на своето остаряване.

Принц Уилям се включи по време на сегмента „Нашата зелена планета“, когато Бъкингамският дворец бе превърнат в своеобразен IMAX екран.

Говорейки за годишнината на баба си, синът на принц Чарлз каза още:

„През това време човечеството се е възползвало от невъобразими технологични разработки и научни открития. И въпреки че тези открития повишиха нашето съзнание за въздействието, което хората имат върху нашия свят, нашата планета стана по-крехка. Днес, през 2022 г., когато кралицата празнува платинен юбилей, належащата нужда от защита и възстановяване на нашата планета никога не е била по-спешна“.

Принц Уилям смята да продължи зелените дела на баба си

Принц Уилям изтъкна колко е важна борбата срещу климатичните промени и припомни, че неговата многоуважавана баба желае всички ние да помислим за планетата, на която живеем и на която ще живеят нашите деца.

„Но като нея, аз съм оптимист“, добавя той.

„Тази вечер бе пълна с толкова оптимизъм и радост – и има надежда. Заедно, ако впрегнем най-доброто от човечеството и възстановим нашата планета, ще я защитим за нашите деца, за нашите внуци и за бъдещите поколения“, категоричен е синът на принц Чарлз.

Херцогът на Кеймбридж бе аплодиран бурно от публиката, в която бяха и неговите деца Джордж и Шарлот, заедно с майка им Кейт Мидълтън.

Наследил е чувството за хумор от принц Чарлз

И ако се чудите откъде принц Уилям е наследил своята шеговитост, вижте кой говори след него. Баща му продължи да разсмива публиката, разкривайки какво събужда най-добре кралицата сутрин.

„Всички вие, дами и господа“, отговаря той, обръщайки се към юбилярката с „Ваше височество, мамо“, което накара мнозина да се усмихнат.

„Мащабът на празника тази вечер е нашият начин да кажем благодаря – благодаря на вашето семейство, на страната, на британската общност, всъщност на целия свят“, коментира още принц Чарлз и допълни, че Елизабет Втора липсва в ложата на концерта.

След като припомни и че принц Филип не може да бъде със семейството поради обясними причини, принц Чарлз отново накара хората да го аплодират, посочвайки, че колкото по-силно пляскат, толкова по-вероятно е кралицата да ги чуе от замъка Уиндзор.

Всенародните тържества по случай 70 години от управлението на монарха на Острова продължават.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари