IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Юджийн заведе сина си на първия му парад

3 юни 2022 14 50

Внучката на Елизабет Втора с различен поглед към нейния юбилей

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Юджийн заведе сина си на първия му Trooping the Colour – Парад на знамената. Това бе и единствената поява на официално събитие от такъв ранк за малкия Август. Ето защо внучката на Елизабет Втора не пропусна да го отбележи. И така даде по-различен поглед върху началото на тържествата по случай платинения юбилей на Елизабет Втора.

В своя профил в Instagram, по-малката дъщеря на Сара Фъргюсън и принц Андрю сподели снимка, чрез която косвено показа емоциите си за годишнината на кралицата. От една страна нейното дете вижда авиошоу и цялата мащабна церемония, от друга – нейната баба е сред хората за първи път от повече от две години изолация.

За разлика от предишни години, принцеса Юджийн и нейната сестра Беатрис, както и други членове на британския кралски двор, не се качиха на балкона на Бъкингамския дворец. Сред тях не бяха принц Хари и Меган Маркъл, които отдавна се оттеглиха от своите задължения, но пристигнаха от САЩ за честванията, в които ще се включат много британци.

На кадъра, споделен от Юджийн, виждаме нея, Джак Бруксбанк и техният наследник в гръб. Те се наслаждават на прекрасната гледка на небето над Лондон, докато тече шоуто със специални бои, разпръснати от летателните апарати на военните.

Най-вероятно, за едногодишния Август, преживяването е било невероятно. И след принц Луи, който обра погледите с непринуденото си държание, той също е имал своите интересни моменти. Но неговите родители все още държат той да не бъде показван в лице. И ето че досега нито една медия не е дръзнала да прекрачи тяхното решение.

Принцеса Юджийн: „Най-перфектният ден за празнуване на 70-годишнината“

Това сподели с последователите си наследницата на един от синовете на кралицата. И освен снимки, на които заедно с детето се радва на самолетите във въздуха, качи и видео, за да доближи приятелите си максимално до онова, което е изпитала, наблюдавайки парада Trooping the Colour.

32-годишната принцеса е избрала синя рокля с дълги прозрачни ръкави за случая. С цвета тя се присъедини към дрескода на кралицата, свързан със символичния и нежен нюанс на Ирландия.

Според психолога Карън Халер, автор на книгата „Малката книга на цветовете“, това, че Елизабет Втора и най-близките ѝ са с дрехи в един цвят, е знак, че те са обединени. И са по-силни от всякога, демонстрирайки това пред британския народ.

Принцеса Юджийн си спомни за юбилея на кралицата през 2012 г.

„Докато поглеждам назад към юбилея на 2012 г. и този, който предстои да празнуваме, си мисля как животът ми се промени през това време“. Това сподели по-рано принцесата пред сп. The Spectator. И изтъкна, че днес тя е съпруга и майка. А когато е празнувала с кралицата, е била още в университета и нямала планове за семейство и своето бъдеще. „Дадох живота си на моето специално малко семейство и се надявам да предам дори сантиметър от ценностите на баба ми за това как е живяла живота си.“

„Мисля за сина си Август и това какво бих искала за него, в какъв свят бих искала да израсне. И мисля за баба си и за това, което тя отстоява, за толкова много хора и за нашето семейство през тези 70 години. Бих искала Оги да има нейното търпение, нейното спокойствие и нейната доброта, като същевременно винаги може да се смее на себе си и да запази блясък в очите си“, обяснява още Юджийн, която е сред любимите внучки на кралицата.

Преди дни принцесата разгледа юбилейната изложба, посветена на Елизабет Втора и се срещна с победителя в конкурса за дизайн на емблема.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари