IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Юджийн показа първите стъпки на сина си

25 март 2022 14 40

Внучката на Елизабет Втора стана на 32 години

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Юджийн показа първите стъпки на сина си. Внучката на Елизабет Втора посрещна по-нестандартно рождения си ден – в парка, в компанията на любимите си мъже – Джак Бруксбанк и малкия Август.

На 23 март дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън навърши 32, но вместо да покани приятелки на парти, предпочете да бъде майка и насърчи своето момченце да ходи.

„Какъв рожден ден празнувам в парка с моите момчета. Благодаря ви“, написа тя, показвайки тяхна обща снимка в Instagram.

Кадърът умили последователите на принцесата – двамата родители държат за ръка детенцето си.

Юджийн е избрала асиметрична рокля с флорален принт и драперии за рождения си ден. Тя е комбинирана с удобни бели маратонки – приятел номер едно на майките на прохождащи деца. Съпругът ѝ пък е с черни дънки и зелен суитшърт.

„Красива снимка за рождения ти ден. Бог да благослови теб и семейството ти“, „Първи стъпки, честит рожден ден“, „Честит рожден ден, скъпа. Желая ти страхотен ден!“, коментират нейните последователи.

С публикацията си сестрата на принцеса Беатрис сякаш иска да каже, че за нея детето е на първо място и неговите първи стъпки са най-хубавият подарък за нея като майка.

Синът на принцеса Юджийн и Джак Бруксбанк стана на една годинка в началото на февруари 2022 г. Тогава майка му сподели, че детенцето е един малък герой и озарява дома им със своята усмивка.

Внучката на английската кралица все още не е показвала лицето на сина си. А негови снимки споделя в социалната мрежа само за специални поводи.

Сара Фъргюсън показа принцеса Юджийн като малка

По традиция, майката на рожденичката, бе от първите, поздравили я за празника. В социалната мрежа бившата съпруга на принц Андрю качи емоционален пост. В него виждаме принцеса Юджийн като малка ездачка, като на кадъра, сложен в рамка, тя е най-много на 5-6 години.

По думите на Сара, нейната принцеса има златно сърце, с което радва всички наоколо.

Принцесата на Йорк е по-малкото дете на Фъргюсън и принц Андрю. Нейната сестра Беатрис също споделя майчинските ѝ неволи – с дъщеря си Сиена, която преди няколко месеца запозна с децата на принц Хари и Меган Маркъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари