IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Юджийн с непоказвана снимка от кръщенето на сина си

4 януари 2022 14 50

Внучката на Елизабет Втора сподели своята равносметка за 2021 г.

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Юджийн е една от малкото представители на британския кралски двор, която показва личния си живот в социалните мрежи. Наскоро тя сподели нова галерия, чрез която иска да покаже през какво е преминала през изминалата 2021 г. Там най-важният кадър е този на сина ѝ Август, който бе кръстен заедно с братовчед си на специална церемония в замъка Уиндзор.

Внучката на Елизабет Втора реши да направи своеобразна равносметка за последните 12 месеца, качвайки снимките в Instagram. Там виждаме нейната основна роля през старата година – тази на майка на момченце.

На кадъра, споделен от принцеса Юджийн, я виждаме да държи на ръце сина си, облечен в традиционната за ритуала бяла рокля със златиста дантела. Момченцето, чието лице не се вижда напълно на него, умили последователите на дъщерята на Сара Фъргюсън и принц Андрю.

Кръщенето на малкия Август и това на братовчед му Лукас – синът на Зара Тиндъл, бе съвместно, малко след като Елизабет Втора си спомни за своята 74-та годишнина от сватбата с принц Филип, който вече не е между живите. Той така и не успя да види двете момченца, които носят неговото име като второ.

Измежду другите снимки на принцесата в галерията има и нейно селфи със съпруга ѝ Джак Бруксбанк, с който през февруари ще отбележат първия рожден ден на сина си.

Юджийн отдаде почит на своите роднини, отбеляза първата си година като майка

Внучката на английската кралица е избрала за първи кадър на галерията снимка със своята половинка. И двамата са усмихнати, което е добро начало за годината. Но ако се върнем назад във времето, ще видим, че те имаха и много тъжни дни.

Говорейки за „едни от нашите най-големи и ярки светлини“, които са починали през 2021 г., Юджийн най-вероятно има предвид принц Филип и бащата на Джак Бруксбанк – Джордж, които тя загуби през 2021 г. и винаги ще носи в сърцето си.

„Честита Нова година на всички. Сбогом 2021 г.“, написа принцесата в социалната мрежа и посочи, че е имала благословията да роди син и да види как нейното семейство се разраства.

„Мега любов към вас, усмихнати хора“, „Нямам търпение да видя какво ще донесе 2022 г. на вашето красиво семейство“. „Прекрасни думи! Честита 2022!“, пишат последователите на принцеса Юджийн.

Очаква се през 2022 г. другата внучка на кралицата – принцеса Беатрис, да кръсти своята дъщеричка Сиена, която проплака в средата на септември 2021-а и носи като второ име Елизабет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари