IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Фъргюсън за Хари: Искам да видя щастието в очите на момченцето, което плачеше за Даяна

17 декември 2021 10 30

Близката приятелка на покойната принцеса споделя мнението си за щастието на Меган и Хари

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Фъргюсън е изключително доволна, че принц Хари най-накрая е открил щастието в лицето на Меган Маркъл и малкото им семейство в Калифорния.

Преди дни беше съобщено, че херцогът и херцогинята на Съсекс се наслаждават на живота си в Америка и са доволни от решението си да напуснат кралския двор. Според близкия им приятел Даниел Мартин, който се грижи за грима на Меган по време на светските ѝ събития, двамата влюбени са си създали своя рутина, към която се придържат и която не ги натоварва. „Хари често се шегува с другите, а и Меган е забавна. Хубаво е да чуя този смях, който идва от душата“ споделя Мартин пред списание People.

Хари и

Снимка: Getty Images

Наскоро Меган и Хари трябваше да заминат за Ню Йорк по работа и да оставят сина си Арчи и дъщеря си Лилибет в Калифорния. Макар дълго време да не са били сами, херцозите са искали да се върнат колкото се може по-бързо у дома и да прегърнат отново децата си. „Всичко зависи от това да намериш баланса между личния и професионалния живот. Именно затова Меган се бори за по-дълъг платен отпуск за родителите. Те самите страдат от това. Знаят, че въпросът засяга много семейства в Америка“, казва още Мартин.

Сега Сара Фъргюсън също споделя своето мнение относно ситуацията на Меган и Хари. Докато някои фенове смятат, че принцът е бил принуден да се премести в Америка и съпругата му владее неговите мисли и действия, то херцогинята на Йорк вижда нещата по съвсем друг начин. Тя разкри какво вижда в очите на Хари и какво би казала Даяна за синовете си днес.

Фъргюсън се появи в италианското токшоу Porta a Porta, където беше попитана относно херцозите на Съсекс, които се преместиха в Калифорния преди година след отказването си от кралските титли и привилегии. „Най-важното нещо – и знам, че Даяна би казала същото, ако беше тук – е фактът, че те са щастливи. И Меган прави Хари щастлив. И много искам да видя как онова малко момченце, което плачеше на погребението на майка си, е отново щастливо“, казва Фъргюсън. През 1997 година Хари и Уилям трябва да вървят зад ковчега на Даяна, когато са все още тийнейджъри.

Даяна и Сара се срещат още като тийнейджърки, като принцесата на Уелс е тази, която запознава Фъргюсън с бъдещия ѝ съпруг принц Андрю. Той е по-малкият брат на принц Чарлз, който пък се жени за Даяна. Общото между двете дами е, че не се вписват в кралския протокол, не искат да се подчиняват на нормите и браковете им не издържат на времето.

„Бяхме най-добри приятелки, когато тя беше на 14, а аз на 15 години“, казва херцогинята. Тя допълва, че Даяна е щяла да бъде изпълнена с гордост от мъжете, в които са се превърнали синовете ѝ Уилям и Хари. „Тя много щеше да се гордее с тях и със съпругите им. И щеше да бъде точно като мен, обсебена от своите внуци. Защото точно това обичаше“, категорична е Фъргюсън.

Даяна и

Снимка: Getty Images

Сара споделя, че Даяна е обожавала дъщерите ѝ – принцесите Юджини и Беатрис. Според нея, сегашната ситуация, в която всички деца вече са пораснали и са станали родители, е щяла да бъде като райско кътче за покойната принцеса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари