IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Луи открадна шоуто за платинения юбилей на прабаба си

4 юни 2022 18 00

Малкият син на принц Уилям носеше неговия моряшки костюм

Getty Images

Getty Images

Малкият син на Кейт Мидълтън и принц Уилям – 4-годишният принц Луи – „открадна шоуто“ в чест на платинения юбилей на прабаба му – кралица Елизабет Втора. Сладкият принц не спря да прави очарователни физиономии, а и тоалетът му привлече вниманието на медии и фотографи.

По-малкият брат на принц Джордж и принцеса Шарлот беше пременен в познат моряшки костюм, носен за първи път от баща му – принц Уилям. Херцогът на Кеймбридж носеше стилния тоалет на подобно събитие в чест на кралицата, но през далечната 1985 г., когато беше едва 2-годишен. Морският ансамбъл е бял с тъмносини кантове на яката и ръкавите. Феновете на кралската фамилия са убедени, че това е същото облекло, перфектно запазено почти 40 години по-късно.

Най-малкото дете на херцога и херцогинята на Кеймбридж направи своя дебют, и в каретата, и на балкона на Бъкингамския дворец тази година. Принцът мигновено се превърна във фокус за фотографите, които се надпреварваха да запечатват на лентите си сладките муцунки на емоционалния Луи.

принц Луи

Снимка: Getty

Към принц Луи се присъединиха и неговите брат и сестра – 8-годишният принц Джордж, който носеше официален костюм със синя вратовръзка и 7-годишната принцеса Шарлот, която носеше нежна рокля в светлосин цвят.

Принц Луи беше сниман да изглежда леко недоволен до баба си – 96-годишната кралица Елизабет II. Той ту крещеше, ту покриваше ушите си с ръце, ту махаше с ръка на тълпата. Неговите брат и сестра изглеждаха далеч по-сдържани на годишния парад за рождения ден на кралицата – събитието, което носи името Trooping The Color.

принц Луи

Снимка: Getty

уи

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари