IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейни моменти: Джордж, Шарлот и Луи правят кексчета с Кейт за баба Елизабет

7 юни 2022 18 00

Децата изглеждат доста развълнувани от готвенето

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Какво правят роднините на кралицата, когато тя има юбилей? Приготвят ѝ специални кексчета, разбира се.

В неделя, когато беше последният ден от празненствата по случай 70 години от управлението на кралица Елизабет II, принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха кадри, с които показаха как цялото семейство е участвало в приготвянето на специална изненада за монарха. В кухнята са влезли херцогинята на Кеймбридж заедно с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Оказва се, че кексчетата не са били само за кралица Елизабет II, а част от тях са достигнали и до местните жители на Кардиф. Кейт и Уилям посетиха града заедно с по-големите си деца – Джордж и Шарлот, като раздадоха част от десертите на феновете си.

„Печем кексчета за местната общност в Кардиф, за да се наслади на уличното парти по случай платинения юбилей, което се организира днес. Надяваме се да ви харесат“, написаха Кейт и Уилям под кадри от кухнята си, оформени във видео.

На снимките, направени в просторната домашна кухня, украсена с висящи знаменца на Великобритания, Джордж, Шарлот и Луи са облечени в тениски и панталони, докато дейно участват в направата на десертите. Единствената принцеса в семейството изсипва брашното в купа, докато Луи умело пресява всичко сам. Джордж, като най-голям, наблюдава дали процесът върви по план.

Най-добрата част от готвенето е, че трите деца бяха заинтригувани, докато майка им Кейт украсяваше ваниловите кексчета с различни захарни пръчици. Особено горда от усилията, Шарлот ахна от радост, докато Джордж се засмя на реакцията ѝ. Клипът приключва със снимки на майка и дъщеря, които се усмихват една на друга.

Кралското семейство изпече лакомствата преди посещението си в Кардиф, където Джордж и Шарлот се присъединиха към родителите си на кралска разходка и се срещнаха с изпълнители преди специален концерт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари