IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бил Гейтс се появи на червения килим с 19-годишната си дъщеря

15 юни 2022 08 40

Разберете повече за най-малкото от трите деца на милиардера

Getty Images

Getty Images

Бил Гейтс взе за своя дама на последното си бляскаво светско събитие 19-годишната си дъщеря Фийби. Бащата и дъщерята минаха под ръка на червения килим на TIME 100 Gala в Ню Йорк.

66-годишният съосновател на Microsoft и най-малкото от трите му деца, от брака му с бившата му вече съпруга Мелинда Френч Гейтс, присъстваха на галата в сряда вечер. На събитието те позираха гордо за редица снимки, като милиардерът носеше класически черен смокинг, а дъщеря му беше заложила на рокля с металически отблясък в розово, която е колаборация между Fendi и Versace и е от колекцията Fendace.

Фийби, която в момента е студентка в Станфордския университет, видимо се чувстваше добре да бъде под светлините на прожекторите. По време на срещата на върха на TIME 100 филантропът милиардер говори за последствията от пандемията COVID-19 – и как следващата пандемия може да бъде „приключването на обществото“.

„Трябва да кажа, като се има предвид тази пандемия – 20 милиона мъртви в световен мащаб, един милион в САЩ и можеше да бъде много по-фатално. Просто имахме късмет, че смъртността беше около 0,2%“, каза Бил.

По-нататък Гейтс изчисли, че шансовете за поява на нова глобална пандемия през следващите 20 години са над 50%“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe Gates (@pheebeegates)

Въпреки това, Гейтс – чиято най-нова книга се нарича „Как да предотвратим следващата пандемия“, все още вярва, че има начини да се предотврати това да се случи, включително създаването на екип за „Глобален отговор на епидемията и мобилизация“, който може да помогне за провеждането на тренировки, за да се прецени как е подготвена всяка страна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe Gates (@pheebeegates)

Бил беше женен за Мелинда Гейтс от 1994 до 2021 г. Най-голямата им дъщеря Дженифър, която е родена през 1994 г., се омъжи миналото лято на бляскава церемония.

Дженифър има страст към конния спорт, по-специално скокове. Тя язди коне от много малка и дори представя САЩ в отборите за Купата на нациите. Тя също така се състезава и с други деца на знаменитости, трениращи конен спорт, включително дъщерята на Брус Спрингстийн, Джесика. Дженифър също е завършила Станфордския университет, като е учила медицина.

Синът на Бил и Мелинда – 23-годишният Рори засега остава извън светлината на прожекторите, но майка му наскоро заяви, че той е „състрадателен и любопитен“ с любов към пъзелите. Той също така бил феминист, с което майка му се гордее много. Според информациите той е учил в бизнес училище.

Фийби, от своя страна, е най-активна в социалните медии и често споделя снимки с родителите си, демонстрирайки близката си връзка с тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари