IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заедно или разделени: Какво се случва между Джейсън Момоа и Ейса Гонсалес?

20 юни 2022 09 00

Тръгнаха слухове, че двамата вече не са заедно

Снимка: БГНЕС

Джейсън Момоа и Лиза Бонет обявиха развода си по-рано тази година след 16 години живот заедно. По-късно се появиха слухове, че са решили да дадат втори шанс на връзката си. Но изглежда двойката не е успяла да спаси брака.

След това феновете на Джейсън Момоа не спряха да го следят коя ще е следващата дама в сърцето му и актьорът не закъсня с отговора. За известно време името му се спрягаше и с това на актрисата Кейт Бекинсейл, но се оказа, че между двамата няма нищо специално.

Но през май тази година започна да се говори за романа му с мексиканската актриса Ейса Гонсалес. Връзката им започнала още през февруари. People пусна информацията, че двойката се е разделила. „Те просто са много различни хора“, казва човек, близък до звездите.

Обичат се много, срещали са се тайно известно време, преди това да стане публично достояние. Но все пак те са на различни етапи от живота. Те виждат по-нататъшното развитие на отношенията си по различни начини. Прекарваха време заедно, когато можеха... Доколкото позволяваха натоварените графици и на двамата.

Друг източник описва Ейса Гонсалес като „много весел, приключенски настроен човек“. Именно това, според източника, ги сближило с Момоа, който „споделя същите емоции“.

„Тя обича повече дългосрочни връзки, отколкото случайни срещи“, добави източникът, намеквайки, че Джейсън може би все още не е готов да създаде ново семейство.

Само ден след новината, че Момоа и Гонсалес са се разделили заради натоварени работни графици и заради това че „просто са различни хора“, дойде и новият слух, че всъщност двамата продължават да са заедно. „Всички новини, които се появяват, са абсолютна лъжа. Джейсън и Ейса все още се срещат “, категорично подчерта друг източник.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари