IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Момоа не искал да работи с Амбър Хърд

29 април 2022 14 50

Актьорът откровено подкрепя Джони Деп в делото между бившите съпрузи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В момента очите на почти целия свят не са насочени към най-новия филм в кината или сериал в Netflix, а към съдебната зала във Вирджиния. Там, от повече от 10 дни, се разиграва най-интересната сага – тази между Джони Деп и Амбър Хърд. Двамата са един срещу друг по дело за клевета, което актьорът завежда срещу бившата си съпруга.

Феновете по целия свят се опитват да се доберат до все повече информация относно процеса, а най-хубавото за тях е, че той се излъчва на живо по телевизията. Отделни видеа пък се публикуват в социалните мрежи, показвайки различни показания както от страната на Амбър, така и от тази на Джони. Самият Деп седна на свидетелската скамейка, отговаряйки на въпроси в продължение на четири дни. Засега Хърд не е била привикана.

И докато има малка част, която все още застава зад Амбър Хърд, то мнозинството от зрители вече напълно вярва, че екранният Джак Спароу всъщност е бил истинската жертва на домашно насилие. Това се потвърди и от аудиозапис, който, според експерти, може да спечели делото за отбора на Джони. В записа се чува как Хърд казва на вече бившия си съпруг, „Кажи на света. Излез и кажи, че аз, Джони Деп, съм жертва на домашно насилие. Да видим дали ще ти повярва някой“.

Сега нещата за актрисата започват да стават още по-лоши, след като излязоха твърдения, че колегата ѝ Джейсън Момоа не е искал да работи с нея по втората част на „Аквамен“. Световните медии пишат, че той дори е пожелал Хърд да бъде заменена от Емилия Кларк, с която си партнира в „Игра на тронове“ и поддържа близко приятелство.

Доказателство за това на коя страна е застанал Момоа се вижда и от последните му действия в социалните мрежи. Наскоро фенове забелязаха, че той е започнал да следва Джони Деп в Instagram. Според тях, това е категоричен показател, че Джейсън всъщност няма да застане зад гърба на Амбър, както се смяташе по-рано.

Други известни личности, които са подкрепили Деп, са Пенелопе Круз, Хавиер Бардем, Сиа, Дж. К. Роулинг и Пол Бетани. За последния се заговори и в един от дните на делото, когато Джони даваше показания. Тогава той заяви, че Хърд е мразела Бетани, защото е прекарвал твърде много време с вече бившия ѝ съпруг и го е смятала за заплаха за връзката си.

Петиция за премахването на Амбър Хърд от „Аквамен 2“

В интернет се появи петиция, която моли продуцентите на „Аквамен“ да премахнат Амбър Хърд. Тя изигра ролята на Мера в първия филм, като се очаква да се завърне за втори път.

Амбър Хърд

Снимка: БГНЕС

„Мъжете са жертва на домашно насилие, точно както и жените. Трябва да бъдат взети мерки, които да предотвратят славата на известен насилник. Направете правилното нещо. Премахнете Амбър Хърд от филма“, пише в петицията. Досега тя е подписана от повече от милион души, като феновете дори предпочитат Емилия Кларк като заместник на Хърд.

Амбър Хърд все пак ще е в „Аквамен 2“

Въпреки усилията на феновете, Хърд ще се появи в „Аквамен 2“. Според медиите обаче, тя не е успяла да получи увеличение на заплатата си поради продължаващия процес. Тя самата твърди, че скандалът ѝ е попречил да получи други роли, към които е имала интерес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

silvia_forever@abv.b ( преди 1 година )
Не знам защо, но симпатизирам Джони Деп. Доверявам се на шестото си чувство, подкрепям го мислено и дано спечели делото!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар