IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър се раздели с гаджето си? 

20 юни 2022 10 40

Феновете на супермодела подозират, че звездната двойка вече не е заедно

Снимка: БГНЕС

Супермоделът Кендъл Дженър и нейният приятел, американският баскетболист Девин Букър, се разделиха – точно това мислят внимателните фенове на двойката.

Причината за мрачните мисли беше, че двойката прекара втората годишнина от връзката си отделно един от друг. Също така, потребителите на Instagram нямаше как да не забележат, че Девин изтри всички снимки с любимата си от социалните мрежи, въпреки че никога преди не беше спестявал съвместни снимки с Кендъл. И най-внимателните фенове алармираха, защото отбелязаха, че братът на баскетболиста се е отписал от модела.

Досега нито Дженър, нито Букър са коментирали ситуацията, но според слуховете виновна е популярността на двойката, което води до прекомерна намеса на непознати в личния им живот. Кендъл дълго време криеше афера с баскетболиста, а в интервю тя каза, че никога не е искала целият свят да гледа връзката ѝ.

„От ранна възраст знаех, че не искам. Просто чувствам, че това е личен живот и че връзката не е за обсъждане от някой друг“, каза моделът.

Припомняме, че Кендъл и Девин се срещнаха за първи път през 2018 г. на двойна среща. Девин дойде с бившата най-добра приятелка на Кайли Джордин Уудс, докато Кендъл дойде с колегата си баскетболист Бен Симънс. Младите хора се чувстваха привлечени един от друг и скоро започнаха да се срещат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари