IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Кендъл Дженър със стилно предложение

16 април 2022 21 00

Моделката ще си партнира със сестра си Кайли за нова козметична линия

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

От улична мода до ансамбли за червения килим, овърсайз модата не е непозната за гардеробите на знаменитостите. Причината е ясна – тенденцията е идеалният начин да носите шикозни тоалети, които изглеждат повече или по-малко като любимата ви пижама. Въпреки че любовта към големите дрехи може да не е нещо ново, Кендъл Дженър я изведе на съвсем ново ниво.

В серия от снимки, публикувани в профила ѝ в Instagram, Кендъл позира в гигантски черен блейзър, за да популяризира ново видео с Vogue, което я показва как се подготвя за афтърпартито на Vanity Fair след наградите „Оскар“ на 27 март. Моделката съчета големия си блейзър с прилепнали по кожата черни ботуши с дължина над коленете, черна чанта с релефна форма от крокодилска кожа и същия чифт черни слънчеви очила в овална форма, които по-късно носеше на червения килим.

Кендъл запази прическата и грима си семпли, като избра да не се гримира много и остави вълнообразната си червена коса разделена по средата. Тя реши да се довери на професионалистите по грим и прическа, които трябваше да я подготвят за партито на Vanity Fair. От снимките от червения килим виждаме, че резултатът е безупречен.

Във видеото Кендъл дава възможност на зрителите да надникнат зад кулисите на всичко, което прави, за да се подготви за светското събитие. Едно от основните неща, разбира се, беше да си направи коктейл, използвайки собствената си марка текила 818, за да успокои нервите. Моделката, която открито говори за борбата си с безпокойството, също разказа за натиска, който придружава ходенето по червения килим или посещението на големи събития.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

„Определено има много неща, които остават скрити за хората. Говоря също и за вътрешните борби, през които всички преминават, преди да излязат сред обществото. Така че вече определено гледам на ситуациите и хората по различен начин. Никога не знаеш какво става в живота на човека срещу теб“, казва Дженър във видеото.

Нова колаборация със сестра ѝ Кайли

Седмицата на модата вече приключи, но това не означава, че Кендъл е спряла с работата. Наскоро тя сподели няколко сексапилни снимки в огледалото, на които носи лилава изрязана рокля, за да уведоми феновете за новата си колаборация. Тя ще е със сестра ѝ Кайли за козметичната линия Kylie Cosmetics.

Роклята на Кендъл е съставена от ленти от прозрачна люлякова материя, увити хаотично около тялото на звездата. Високата цепка и отворена средна част на тоалета излагат фигурата на Дженър на показ, докато неравният подгъв и кръстосаният дизайн създават впечатлението, че роклята може да се разпадне всеки момент.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Кендъл завърши визията с големи лилави пръстени и чифт сребърни токчета, но запази грима си семпъл, а косата ѝ беше свободно пусната, като няколко кичура, оформящи лицето ѝ, бяха сплетени на тънки плитки.

Снимките придружават обявяването на следващото сътрудничество на Кендъл с козметичната линия на сестра ѝ Кайли. Продуктите от колекцията бяха пуснати на пазара на 6 април.Това е вторият път, в който сестрите ще правят обща козметика, като първият беше през юни 2020 година. Тогава колекцията включваше продукти като пресована пудра, палитра сенки за очи с 15 нюанса и разбира се, комплект за устни.

Кайли също реши да сподели новини за втората колаборация в личния си профил в Instagram. Вместо огледално селфи обаче, по-малката сестра Дженър избра промоционална снимка, която показва как двете дами надничат през гроздове лилави цветя, носейки сенки в кафяв тон и прасковени устни.

„Чувствам се толкова благословена и развълнувана да работя върху още едно сътрудничество със сестра ми. Първата ни колекция заедно все още е една от любимите ми, но нямам търпение да видите какво имаме за вас този път“, написа Кайли.

Общата козметика на сестрите Дженър вече е на пазара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари