IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър и Кая Гербер в центъра на новата колекция на Prada

28 февруари 2022 12 30

Двете дами продължават с влиянието в модната индустрия

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Дефилето на Prada винаги успява да изненада феновете и модните критици със звездни появи. Миналите шоута са включвали актьорите Кайл Маклоклан и Джеф Голдблум, които доказаха, че възрастта по никакъв начин не им пречи да започнат модната си кариера. Когато става въпрос обаче за истински модели, излезли на подиума, легендарната италианска марка не се страхува да привлече най-известните имена в индустрията, като Кендъл Дженър.

Този път Кендъл носеше един от най-интересните и привличащи вниманието тоалети. Тя излезе на подиума с голямо шушляково яке с колан – основен елемент на марката досега – украсен с гарванови пера по раменете. Под него Дженър носеше прозрачна пола с метални детайли, която се спускаше до коленете ѝ, и розови обувки на малки токчета на Mary Jane, придавайки на иначе финия тоалет доза разнообразие.

Кендъл Дженър

Снимка: Getty Images

Гримът ѝ беше изчистен и семпъл и като всички други модели, Дженър беше прибрала косата си в ретро прическа, която показваше изваяните ѝ скули. Специално за дефилето звездата се беше боядисала в червено, а обемната ѝ коса напомняше за 90-те години на миналия век.

Колежката ѝ Кая Гербер също се включи в дефилето, въпреки че не излезе на подиума с огромно яке като Кендъл. Вместо това тя носеше подобна прозрачна пола, но нейната имаше множество материи и яркожълта украса с мъниста, комбинирана с обикновен бял потник. За да се знае, че потникът все пак е на Prada, точно над гърдите беше поставено малкото лого на марката. С прибраната си назад коса, Кая имаше поразителна прилика с майка си Синди Крауфорд.

Кая Гербер

Снимка: Getty Images

Участието в дефилето на Prada е огромна чест за всеки модел, така че не е изненадващо, че Миуча Прада и нейният креативен директор Раф Симонс избраха точно тези две дами, за да покажат новата си колекция. Vogue отбелязва, че Prada е била влиятелна марка, когато става въпрос за приобщаване и носталгия. Легендарният модел Кристен Макменами се завърна на подиума за колекция през 2005 година след известно време извън индустрията, а година по-късно корейката Хай-Рим Парк се превърна в първия азиатски модел, който представя Prada.

Разбира се, най-важният подбор може би е бил през есента на 2010 година, когато Алесандра Амброзио, Миранда Кер и Даутцен Крус оставиха ангелските крила на Victoria's Secret и се разходиха по подиума за Prada, носейки по-мек грим и лек тен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари