IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна красота: Синди Крауфорд и Кая Гербер на червения килим

17 ноември 2021 16 30

Двете дами впечатлиха и с начина си на поява на наградите на InStyle

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Синди Крауфорд и Кая Гербер за пореден път доказаха, че крушата не пада по-далеч от дървото. Двете дами присъстваха на наградите на InStyle и със сигурност бяха едни от диамантите на събитието.

Докато позират на червения килим, майка и дъщеря, които могат да се похвалят с успешни модни кариери, споделиха няколко мили момента. Те се усмихваха към камерите, като по едно време се прегърнаха топло за радост на фотографите. Преди да пристигнат на червения килим пък Синди и Кая направиха още по-голямо шоу, излизайки от известния асансьор на InStyle. След като вратите се отварят, двете сами все още са по халати, но изведнъж ги свалят и под тях се разкриват красиви рокли.

„Мама знае най-добре“, написаха от InStyle под видеото, публикувано в социалните мрежи. Феновете на звездите веднага побързаха да ги опишат като „близначки“ и пишеха, че сякаш виждат един човек на две места. „Най-доброто дуо“, написа един почитател.

За звездното събитие 55-годишната Крауфорд избра цветна бляскава рокля от Missoni с висока яка. Дизайнът описваше чудесно всяка една извивка на моделката, доказвайки за пореден път, че възрастта е само едно число, което не може да определя красотата и начина, по който се чувстваме. Синди комбинира роклята с отворени токчета в светъл цвят, часовник и перфектно оформена коса, която се спускаше свободно върху рамената ѝ.

Междувременно Кая Гербер впечатли с бяла рокля от Александър Маккуин, покрита с пайети и пера. 20-годишната моделка, която скоро ще направи дебюта си в телевизията, участвайки в сериала American Horror Story, показа новата си прическа с дълъг бретон. Визията ѝ беше допълнена от бели токчета и семпъл грим. Роклята на Кая е от колекцията пролет/лято 2022 година на лейбъла Alexander McQueen и все още не е достъпна за поръчки.

Синди и

Снимка: Getty Images

Благодарение на отворения дизайн, феновете успяха да видят две от татуировките на Гербер, след като тя се обърна на една страна. На ребрата на моделката има нарисуван ангел, а върху рамото ѝ се вижда думата „prez“.

Тазгодишните награди на InStyle бележат завръщането на шоуто, след като пандемията от коронавирус принуди то да бъде отменено през 2020 година. По време на церемонията бяха наградени най-големите таланти и икони в модната индустрия, красотата и попкултурата. Мелиса Маккартни ще получи наградата за „Икона“, Симон Байлс получава статуетка за „Неповторимост“, Майкъл Корс ще бъде определен като най-добър дизайнер, Джейсън Болдън е „Гласът на стила“, Лона Виги е „Най-добър фризьор“, Нина Парк е първенец в грима и много други.

Синди и

Снимка: Getty Images

Освен Кая и Синди, на червения килим стъпиха звезди като Кейт Хъдсън, Никол Кидман, Зоуи Кравиц, Кристиан Лубутен, Рийз Уидърспун и други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари