IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синди Крауфорд и Кая Гербер – стилни и у дома

13 февруари 2021 21 00

Двете дами се изправиха една срещу друга на шах

Снимка: Getty

Пандемията ни накара да измисляме различни начини, за да се забавляваме у дома. Някои започнаха да прочитат всичките си книги в библиотеката, други се учеха на готвене, а трети пък решиха да се отдадат на пъзели и настолни игри. Вече почти година сме поставени под някаква форма на изолация и идеите ни започват да се изчерпват.

И докато ние се чудим какво да правим, то Синди Крауфорд и Кая Гербер се наслаждават на спокойствието у дома. Двете дами приемат изолацията съвсем нормално, тъй като това вероятно е първият път, в който не пътуват постоянно и не са пред камерата по няколко часа на ден.

Колкото и да не ни се вярва, може да има спокойствие и разбирателство между две влиятелни жени. Това ни се доказа от последната снимка на Ранди Гербер - съпругът на Синди и баща на Кая. Бизнесменът публикува фотос, на който се вижда как дамите се наслаждават на партия шах, която явно е в доста сериозна фаза, ако съдим по изражението на лицата им.

„Шахът може да бъде и красив“, пише Ранди и ние напълно се съгласяваме с него. За играта си Кая и Синди са избрали удобни тоалети, които обаче са и стилни. 54-годишната Крауфорд е заложила на тънка блуза с дълъг ръкав и черен клин, докато на 19-годишната ѝ дъщеря явно ѝ е топло, тъй като е облечена със син потник и сиво спортно долнище.

Кая публикува снимката в историите си в Instagram, заявявайки, че в семейния ѝ дом играта на шах се приема сериозно. В момента и двете супермоделки си взимат почивка от подиума заради продължаващата пандемия от коронавирус.

Синди Крауфорд и Ранди Гербер се женят през май 1998 година и имат две деца – 19-годишната Кая и 21-годишния Пресли. „Родителството е най-трудната, но и най-приятната работа. С Ранди винаги сме включвали децата си в ежедневието ни. Ако ни идват приятели на гости, викахме Кая и Пресли да седят с нас и да слушат разговорите ни“, казва Синди пред списание Red.

Допълва, че децата ѝ винаги са се чувствали добре около по-възрастни хора и постоянно са задавали въпроси. „Искаш да направиш всичко за децата си, но когато сами дойдат при теб за съвет, е по-вероятно да те послушат. Когато им кажа нещо, за което не са ме питали, просто ги изнервям“, признава супермоделът.

Според Синди, тайната на щастливия брак е приятелството. Заявява, че ако не се е омъжила за Ранди, със сигурност е щяла да бъде една от най-близките му приятелки. „Разбира се, трябва да има и физическо привличане, но нашата връзка се крепи на приятелство и уважение“.

Преди няколко дни Крауфорд ни върна в миналото със снимка от 1989 година. Тя сподели кадър от нощен клуб в Ню Йорк, заснет от фотографа Рики Пауел. Той почина преди седмица на 59 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари