IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 55 години Синди Крауфорд няма нужда от грим

23 октомври 2021 21 00

Актрисата сподели снимка, показвайки естествената си красота

Снимка: Getty Images

Истината е една – Синди Крауфорд има безупречна кожа и не се страхува да я покаже пред целия свят. Известната моделка сподели снимка без грим, доказвайки че дори на 55 години можем да притежаваме красив външен вид.

„Започнах деня със сутрешно киснене“, написа Синди върху кадър, публикуван в историите ѝ в Instagram. На него виждаме как тя се наслаждава на сутрешната си вана, вързала косата си на висок кок, а гримът е някъде забравен и дори е ненужен. За пореден път Крауфорд доказва, че увереността на човек идва отвътре, а не от външния му вид и сложи в малкия си джоб всички инфлуенсъри, които публикуват снимки с грим от леглото или банята, създавайки илюзорна представа за красива външност.

Докато моделката, която вече е на 55 години, има перфектни гени, на които да благодари за красотата си, тя също така се грижи изключително добре за кожата. Миналата година, в интервю за Byrdie, Крауфорд сравнява рутинната си грижа за кожата с ежедневните тренировки във фитнеса.

„Тренираш веднъж и не виждаш голяма разлика. Но ако тренираш редовно, ще видиш. Мисля, че с грижата за кожата е същото. Затова не забравям да отделям внимание и на нея“, казва Синди в интервюто. Допълва, че никога не е твърде рано или твърде късно, за да започнеш да се грижиш за кожата си.

Освен че полага грижи за външния си вид, моделката внимава и какво слага в тялото си. Тя се храни правилно, наспива се достатъчно и пие много вода. „Също така трябва и да се движите. Тренирам няколко пъти в седмицата, разхождам се из природата и карам колело“, споделя Крауфорд пред CR Fashion Book.

Звездата никога не се притеснява да инвестира в грижата за кожата. Според нея, не трябва да правим компромис относно качеството що се отнася до козметичните продукти, които слагаме върху лицето и тялото си. „Аз използвам три до пет продукта сутрин и горе-долу толкова вечер“, казва тя пред Byrdie. Рутината ѝ започва с почистване на кожата под душа, последвано от серум за запечатване на хидратацията.

Вечерта първо се сваля гримът, след което се нанася ретинолов крем, който помага за възстановяване на клетките. Според Синди, това е много важно с напредването на годините.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари