IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес съвети: Синди Крауфорд показва как да стегнем корема

26 август 2021 16 30

Тя разкрива цялата си рутинна тренировка

Снимка: Getty Images

Синди Крауфорд многократно е казвала, е фитнесът е много важен за нея и не пропуска ден в залата. Сега тя споделя част от натоварената си тренировка, с която стяга коремните мускули. 

55-годишната моделка публикува мотивиращо видео в Instagram, в което обяснява точно как да се сдобием с фигура като нейната. Рутинната й тренировка е изготвена от професионалния треньор Сара Хагаман, така че бъдете сигурни, че е ефективна. След това Синди започва да демонстрира всяко едно упражнение и дори е осигурила помощен списък в описанието, където е написала точно колко повторения трябва да се правят. 

Сериите на Синди започват с упражнения в изправено положение като велосипедни коремни преси и сумо клякания. След това е време за тренировка върху постелката за фитнес, като там моделката прави малко по-изморителни неща като планк, при който се движи напред-назад, нисък планк с докосване на всяко коляно към земята, хващане на прасеца, странични коремни преси и много други. 

Видеото накара много фенове да се върнат в миналото, когато Крауфорд често правеше подобни видеа. "Мисля, че познах музиката от старите касети, които имам с твои тренировки", пише един потребител, а друг добавя, че Синди никак не си поплюва и се справя доста добре във фитнеса. Някои от упражненията трябва да се повторят няколко пъти, така че се въоръжете с търпение и издръжливост, ако искате да бъдете като супермодел. 

Разбира се, тренировките във фитнеса не са единствената тайна за перфектната фигура на Синди. Тя също така тича в парка и понякога изкачва стълби. Към това се добавят и вдигане на тежести и упражнения за цялото тяло. 

Диетата й е доста питателна и съдържа само здравословни продукти. "Колкото по-здравословно ядеш, толкова по-добре ще се чувстваш", казва Крауфорд пред списание People. Някои от любимите й неща са сьомга с аспержи или кюфтенца от пуешко месо върху канапе от суров спанак. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари