IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

23 години щастие: Синди Крауфорд и Ранди Гербер празнуват годишнина

1 юни 2021 10 40

Моделката сподели снимка от „магическата“ сватба

Снимка: БГНЕС

Синди Крауфорд иска да покаже на целия свят, че все още е лудо влюбена в съпруга си Ранди Гербер 23 години след като му каза „Да“.

55-годишният супермодел отпразнува годишнина от сватбата си, публикувайки снимка от церемонията, придружена с мило пожелание към бащата на децата си. „Тази магическа вечер се случи преди 23 години... и ти все още си единственият за мен! Честита годишнина! Обичам те, Ранди Гербер!“, написа Крауфорд в Instagram. На снимката се виждат двамата съпрузи, които танцуват боси по време на сватбата си през 1998 година на Бахамите.

Церемонията и партито след това са на плажа, а всичко е организирано от дизайнера Майкъл Уайт. Той споделя, че това е било едно от най-лесните му сватбени тържества, тъй като е трябвало просто да направи една арка с цветя. Останалото е било оставено на магическата атмосфера край океана. На сватбата си Синди носи минирокля от Galliano, която комбинира с фин шал от Valentino. След края на церемонията и двамата съпрузи събличат официалните дрехи, обличат банските и партито започва.

Двойката се жени в столицата Насау, където местната банда Baha Men свирят за гостите. Само няколко месеца по-късно момчетата успяват да спечелят награда „Грами“ за песента си Who Let the Dogs Out. Около 90 души присъстват на семейната плажна церемония, на която са били сервирани морски дарове, печено говеждо и тестени изделия. Накрая всички са се насладили на торта от моркови, която е любима на Синди. Събитието е било запечатано и от известния моден фотограф Артър Елгорт, който е баща на актьора Ансел Елгорт.

Ранди Гербер пък отпразнува годишнината със специален букет от любимите цветя на Синди. „След 23 години той вече ме познава достатъчно добре. Благодаря за любимите ми рози за този специален ден!“, написа Синди в социалните мрежи. Преди няколко седмици моделката се появи на корицата на списание Vogue с децата си – 21-годишния Пресли и 19-годишната Кая.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари