IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От модния подиум до сърфа: Синди Крауфорд наистина може всичко

7 юли 2021 11 00

Бившият модел се похвали в социалните мрежи с уменията си

Снимка: Getty

От дефилирането на модния подиум до хващането на най-голямата вълна, Синди Крауфорд може да прави абсолютно всичко.

55-годишният бивш супермодел публикува няколко снимки от екстремната си почивка, която прекарва в уроци по сърфиране. Облечена в черен спортен бански, Синди победоносно вдига ръце във въздуха, след като е успяла да се понесе върху морската вълна. Следващата снимка показва как звездата е легнала върху дъската за сърфиране и уверено гребе с ръце към следващото си постижение.

„Ето затова наричам Раимана „Голямото синьо хапче“ – той може да накара всеки да се изправи, дори и мен“, написа Крауфорд в социалните мрежи и благодари на всички, които са участвали в урока. Заяви, че това ще бъде един забавен семеен ден, който ще остане завинаги в спомените ѝ.

С тази си публикация Синди потвърди, че няма нещо, което да не може да направи. Независимо дали става дума за модно дефиле, заставане на корица на списание, или атакуване на морските вълни. Преди няколко дни моделката отпразнува 4 юли, публикувайки своя снимка, на която позира с бяла рокля, седнала на задната палуба, а зад нея се вее американският флаг. “Честит 4 юли. Толкова съм благодарна, че съм американка, въпреки всичките нейни несъвършенства“, написа Крауфорд под публикацията.

Бившата моделка обича често да публикува стари снимки от успешната си кариера. Миналия месец тя сподели галерия, която позволи на последователите ѝ да се насладят на различните стилове прически, които е носила през годините. Синди започва модната си кариера на много ранна възраст и бързо се превръща в едно от най-известните имена в индустрията. Тя застава на корицата на различни списания като Vogue, Cosmopolitan и Elle.

Участва в рекламни кампании за известни марки, включително Versace и Guess, както и за някои по-достъпни брандове като Gap и Revlon. По време на интервю с Net-A-Porter, Крауфорд казва, че е започнала да приема ангажименти, които са далеч по-различни от обикновените ѝ, за да се предизвиква.

„Постоянно искам да правя нови неща, за да поддържам интереса си към живота. Много по-невдъхновяващо е, когато се опитваш да пресъздадеш стари свои снимки. Искам да съм наоколо, за да задействам любопитството на хората. Това е моята цел“, казва тя. Добавя, че през годините се е научила да идентифицира интереса си към определени марки и да се насочва само към тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари