IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Открийте разликите: Синди Крауфорд стопи разликата от 30 години

13 септември 2021 08 30

Супермоделът пресъздаде реклама от 90-те години, в която участва

Снимка: БГНЕС

Синди Крауфорд стопи разлика от 29 години като пресъздаде рекламата на Pepsi от 90-те години, в която участва.55-годишният модел отново показа, че е в безупречна форма като придоби външния вид като в кампанията през 1992 г.

За да пресъздадат емблематичните кадри, професионалисти от предишния екип се заеха с работата. Фризьорът Питър Савич оформя косата на Синди по начина, по който го направи преди почти 30 години, гримьорът Сам Висер пресъздаде емблематичния гол грим от 90-те, а фотографът Дейвид Яроу се погрижи снимката да бъде безупречна.

Синди Крауфорд отново се появи пред камерата с бяла тениска, дънкови шорти с висока талия и червени токчета. В този тоалет тя позира пред кафенето Halfway House в Санта Кларита, Калифорния. Въпреки факта, че са изминали няколко десетилетия от пускането на оригиналната реклама, изглежда, че главната героиня е успяла да победи времето и почти не се е променила през годините.

Трябва да се отбележи, че е открита наистина благородна причина за фотосесията. Всички приходи от събитието ще подкрепят Американската семейна детска болница в Медисън, Уисконсин, където преди това братът на Синди Крауфорд е бил лекуван от левкемия. Моделът съобщи, че вече са успели да съберат над 1 милион долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари