IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За Prada възрастта и професията нямат значение

18 януари 2022 14 30

Двама актьори над 60 години откриха и закриха модното шоу на марката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джеф Голдблум и Кайл Маклоклан доказаха, че модата не е бизнес само за млади мъже.

Актьорите се разходиха по подиума за колекцията на Prada есен/зима 2022 по време на Седмицата на модата в Милано. Към тях се присъединиха още холивудски звезди, които обаче тепърва навлизат в бизнеса. Това бяха Томас Броуди Сангстър („Лабиринтът“ и „Кралски Гамбит“), Ейса Бътърфийлд („Секс образование“), Дамсън Идрис, Том Мерсие, Джейдън Майкъл, Луис Партридж, Аштън Сандърс и Филипо Скоти.

62-годишният Маклоклан откри дефилето, носейки класическо тъмно палто, сложено върху метално син ансамбъл, допълнен с ръкавици и бяло поло с жълти и лилави детайли. Звездата от „Туин Пийкс“ и „Отчаяни съпруги“ се похвали с модния си успех в социалните мрежи, като благодари на Prada за отдадената чест.

Колегата му, 69-годишният Джеф Голдблум, носеше подобно палто, украсено с черна кожа над лактите и подгъва. Той закри дефилето, показвайки присъщия си комедиен характер, като излезе на сцената от осветен в лилаво тунел и се направи на изненадан, когато се озова на модното ревю. След това уверено се качи на зигзагообразния подиум и показа завидни модни умения.

В официално съобщение Prada обясни вдъхновението, което седи зад шоуто, озаглавено “Body of Work“. Според написаното, марката е взела театъра и киното като огледало на реалността, като актьорите са интерпретатори на реалността, използвани да отразяват истината чрез своите образи.

Дефилето идва малко преди Джеф Голдблум да се завърне към поредицата „Джурасик“, като се очаква новият му филм „Джурасик свят: Доминация“ да се появи в кината на 10 юни. Режисьорът Колин Тревъроу обещава на зрителите, че актьорът ще има огромна роля в лентата, като към него ще се присъединят Сам Нийл и Лора Дърн, с които той играе в оригиналния „Джурасик Парк“ през 1993 година.

Джеф Голдблум

Джеф Голдблум. Снимка: Getty Images

Кайл Маклоклан пък се събра с Дърн по време на продължението на „Туин Пийкс“ през 2017 година. Двамата работят заедно и в друг проект на Дейвид Линч, озаглавен „Синьо кадифе“ през далечната 1986 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари