IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Алба се хвали: Още влизам в рокля, която съм носила през 2010

7 април 2021 10 40

Актрисата говори за промяната в стила и живота по пижама

Снимка: Getty

Джесика Алба е една от актрисите, които не могат да се оплачат от липса на тоалети. През годините тя се е появявала на червения килим с едни от най-изящните рокли, като заслужено се е нареждала на челните места в модни класации. И докато ние не можем да решим кой точно стил отива най-много на Алба, тя все пак си има любим.

Става въпрос за зелена карирана рокля с V-образно деколте, която е направена специално за актрисата. Марката е Prada, а събитието е премиерата на филма „Свети Валентин“ през 2010 година. 11 години по-късно се оказва, че Алба все още може да влезе в тоалета и дори го носи за специалната фотосесия за списание People. „Тогава почувствах, че тази рокля е забавна и различна и ми се стори подходяща. Днес също я смятам за подходяща“, казва актрисата пред People.

Въпреки че е малко по-отворена, отколкото се харесва на Джесика, роклята все пак се превръща в любима на звездата. Именно затова тя и до днес я пази в гардероба си и я облича за специални поводи. „Очертава точните места по тялото. Това ми позволява да се чувствам добре и удобно“, споделя Алба. Допълва, че благодарение на голямата пола, не ѝ се налага да прибира корема си и да се чувства неудобно, когато прекали с храната на някое парти.

През 2010 година, по време на премиерата на „Свети Валентин“, Алба комбинира зелената рокля с черни чорапогащи и сини ботуши с връзки. Днес обаче тя би заложила на малко по-небрежния стил. „Вероятно бих излязла с бели маратонки, кожено или дънково яке“, признава актрисата пред People.

Джесика Алба

Снимка: Getty

Размишлявайки върху промяната на стила си, една от най-красивите жени в Холивуд казва, че е преминала през почти всички модни тенденции. Тя е харесвала дънки с ниска талия, потници и шипове, както и дрехи, вдъхновени от мъжката мода. „Бих казала, че понякога с мъжа ми носим доста сходни неща. Харесват ми мъжките модели, но за някое събитие или парти със сигурност ще сложа рокля“, категорична е Алба.

Според нея, стилът ѝ в момента е доста по-забавен и разнообразен, отколкото е бил на младини. „Сега не ме интересува от мнението на другите. Мога да променя всичко във всеки един момент и не съм привлечена към определена марка или стил. Понякога мога да съм много елегантна, а друг път да заложа на нещо спортно“. През последната година обаче основният тоалет на Джесика е била пижамата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари