IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Алба разкрива защо напуска Холивуд в пика на кариерата си

26 март 2021 17 50

„Просто не ми пукаше за киното по същия начин като преди“, казва тя

Снимка: Getty

Джесика Алба разкрива причините зад решението си да се откаже от актьорската си кариера след раждането на първото си дете.

39-годишната съоснователка на The Honest Company застава на корицата на списание Romper и говори как майчинството променя възгледите ѝ относно здравето и кариерата. Алба разкрива, че майка ѝ е починала от рак на много ранна възраст, като много от жените в рода също са си отишли заради различни форми на заболяването. Бившата актриса добавя, че е израснала, борейки се с хронични болести.

„Имах пет операции преди да навърша 11 години. Имах хронична алергия и постъпвах доста често в болница, когато бях дете“, казва Алба пред списанието. Именно тези неприятни спомени от детството ѝ я карат да се замисли за важността да прекара повече време с детето си и да му обръща колкото се може повече внимание. „Исках този малък човек да бъде здрав. Много е трудно да бъдеш щастлив, когато здравето ти не е в оптимална форма“, допълва Алба.

Желанието за здраво бебе е било в основата на отказа ѝ от киното. Тя признава, че никога не се е притеснявала дали ще получи нови роли след раждането, защото по онова време е била на върха в кариерата си. След раждането на дъщеря ѝ Онър през 2008 година, актрисата разбира, че не може да се завърне към стария си начин на живот. „Просто не се интересувах от него, както го правех преди. Имах по-важни неща, за които да се грижа“, признава Джесика.

Звездата има и още две деца – 9-годишната Хевън и 3-годишния Хейнс, които споделя със съпруга си Кеш Уорън. Все пак Алба постепенно се завръща към актьорската си кариера, като наскоро се появи в сериала L.A's Finest заедно с Габриел Юниън.

Миналия месец актрисата разкри, че баща ѝ Марк Алба има рак на щитовидната жлеза и е бил поставен на лъчева терапия. Заедно с неприятното съобщение, Джесика сподели и видео, в което двамата танцуват. „Баща ми ще победи рака“, написа тя в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари