IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Алба посреща 2021 г. по бански

30 декември 2020 17 50

Актрисата се появи на корицата на Women's Health

БГНЕС

Тя посреща 2021-а с усмивка и перфектно тяло, за което хиляди жени по света ѝ завиждат. През новата година ще стане на 40, но благодарение на здравословното хранене и специалния режим, който следва, изглежда поне с 10 по-млада. Тя е невероятната Джесика Алба, която вместо пухкав пуловер, облече бански за корицата на Women's Health.

Звездата разкрива пред списанието, че по време на пандемията променила доста от рутинните си грижи. Едно от нещата, с които трябвало да свикне е да тренира вкъщи, вместо в любимата зала. Така си направила домашен фитнес, където се упражнява между 2 и 4 пъти седмично. Еха, ето на какво дължи стегнатия си корем!

„Винаги съм си мислела, че трябва да се изпотя много, да не усещам мускулите си и да се чувствам сякаш съм изтичала маратон. Научих се да смесвам различни типове упражнения и да не смятам, че съм се провалила, ако не се убия във фитнеса“, споделя Алба.

За фотосесията Джесика е облечена в бяло, като сменя удобно безшевно бельо и бански в две части, описващи перфектните ѝ извивки.

39-годишната актриса посочва, че докато преди залагала на интензивните тренировки, след затварянето на фитнесите се насочила към по-кратки тренировки, но начесто. Понякога, когато я мързи или има много работа, разчита само на ходенето пеша.

Както много звезди, останали без работа, с куп задължения у дома, Алба не крие, че е доста стресирана на моменти. Тогава се отдава на релакс, медитира, като правилните дихателни техники ѝ помагат да се успокои по-лесно.

„Когато се свържа с дъха си, се успокоявам. Ако пък успея да се раздвижа по някакъв начин през деня, това е моята медитация“, разказва тя.

От лятото на 2020-а Джесика е променила изцяло хранителния си режим, като избрала веганския. Така тя се храни с продукти на растителна основа четири дни в седмицата. През това време не консумира никакъв алкохол. Но като всяка жена, от време на време има нужда от шоколад или сладолед, които хапва по малко през уикендите. По думите ѝ, петък, събота и неделя тя се храни умерено, като залага на пресни плодове и зеленчуци и някои по-вредни храни.

„Пандемията ме принуди да се чувствам комфортно с нещата, които не са напълно съвършени...“, казва още актрисата, която вече прекарва повече време с децата си и обожава семейните разходки. Тя посочва колко е важно човек да се чувства добре в тялото си – дори и да хапне нещо забранено, да не изпитва вина, като на следващия ден продължи постарому.

„Това са нещата, които наистина имат значение“, казва Алба, която е толкова младолика, че дори няма нужда от лекия грим, който са ѝ сложили за фотосесията в бяло.

Със своите снимки и позитивно мислене, актрисата предизвиква много жени да започнат да спортуват или променят хранителния си режим, ако не са успели по време на пандемията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари