IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято посред зима – новата фотосесия на Мария Шарапова

16 декември 2020 10 30

Тенисистката е на ретро вълна с марката Bala

БГНЕС

Броени дни преди Коледа много известни личности ни показват украсата в своя дом и това как се готвят за празниците. Но не и Мария Шарапова, която вместо да пече коледни сладки, тренира в дома си. Наскоро тя зарадва последователите си с нови снимки, за които можем да кажем, че освен ретро, са под мотото „Лято посред зима“.

Известната тенисистка показва, че обича по-топлия сезон и винаги е във форма, снимайки се по бански в градината, непосредствено до басейна. На главата си тя има бежова кърпа, а на краката ѝ са сложени не просто гривни, а тежести.

„Прекарах лятото вкъщи, тренирайки с уредите на Bala и ядейки бонбони, така че това ми се стори много естествено“, написа тя в Instagram към снимка, на която е качила краката си на фитнес топка, облечена със спортна екипировка от 70-те.

За новата си фотосесия, посветена на последната кампания на марка за фитнес продукти и аксесоари, Шарапова сменя няколко визии.



„Кой иска да пътува? Просто ми трябва GPS“, пише още тя в социалната мрежа, заснета в ретро автомобил.

Сключила сътрудничество с бранда, спортистката предлага примамлива оферта на своите последователи. Тя рекламира бранда с лицето си, но и дава по един безплатен пакет бонбони от „Sugarpova“ към всеки фитнес артикул, закупен от сайта.

Освен със спортни дрехи, по време на тренировка, бившата приятелка на Григор Димитров носи тежести почивайки си в градината или карайки автомобил. Те са мултифункционални именно заради стилния им моден дизайн – приличат на обемни гривни.

Партньорството на шампионката от Големия шлем с Bala стартира по-рано тази година. Тогава тя участва в риалити формат за млади инвеститори, където успя да купи 30% от акциите на фирмата и се присъедини към борда на директорите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари