IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Алба се гримира за по-малко от 5 минути

10 септември 2020 17 50

Актрисата разкрива своите тайни в канала си в YouTube

БГНЕС

Докато едни звезди използваха последните месеци, за да стартират своя собствена линия козметика, други решиха да заложат на влогове, в които да споделят интересни неща от своето ежедневие. Уил Смит, например, си направи нещо като токшоу в Instagram, а невероятната Джесика Алба пусна видеоканал. От известно време насам чаровната актриса споделя тайните си за красота и кани известни личности, с които заедно тестват козметика и си говорят за грижата за кожата. Разбира се, в клиповете ѝ ще откриете ценни съвети за здравословно хранене, пазаруване, модни находки и други. 

В последното си видео холивудската звезда показва може ли да се гримира само за 5 минути. То е заснето заедно с популярна влогърка, която я предизвиква да направи най-бързото контуриране на лицето, на което е способна. 

За по-малко дори от 5 минути, Джесика използва основа, фон дьо тен, контур и пудра. Още в началото тя обяснява, че има дългогодишен опит с гримирането заради работата ѝ, но наистина ѝ е трудно да успее да нанесе всеки един от продуктите върху лицето си за толкова кратко време, при това да остане доволна от резултата. 

Идеята за видеоканал хрумва на Джесика Алба докато стои затворена у дома заради коронавируса. В неговото описание тя разкрива, че по време на пандемията всеки трябва да живее здравословно, да бъде информиран и същевременно да открие нови начини за оползотворяване на свободното време. Със своите клипове тя се надява да помогне за това и забавлява феновете си. 

Вижте и цялото ѝ видео със съветите за бърз грим: 

Освен че през последните години звездата се отдаде на грижата за трите си деца, тя развива и свой собствен бизнес – козметичната компания Honest. Използвайки своята популярност, тя тепърва иска да се развива и като инфлуенсър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари