IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На гости на Джесика Алба

30 април 2020 15 00

Семейният рай на актрисата е в Лос Анджелис

Снимка: БГНЕС

През януари 2019 година Джесика Алба – актриса и съосновател на екологичен мегабранд, организира огромно парти по случай 40-ия рожден ден на съпруга си Кеш Уорън. Последните 10 години тя всяка година прави пижамено парти по най-добрия начин, включващо бийр понг, туистър, асоциации и много други.

Миналата година обаче Алба реши да промени стратегията, тъй като семейството тъкмо се беше настанило в новия си дом в Лос Анджелис. Затова тя съчета партито по случай рождения ден с освещаването на новата къща. Задният им двор бързо се напълни с шатри, бар и много гости, звездата тотално реши да зареже традицията на шумните купони.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

„Кеш вече е на 40. Трябва да прави други неща!“, шегува се актрисата пред Architectural Digest. Двамата се срещат на снимачната площадка на филма „Фантастичната четворка“ през 2004 година. Сключват брак през 2008-а, а същата година се появява и първата им дъщеря – Онър. Втората им дъщеря – Хейвън, се ражда през 2011, а синът им Хейс се присъединява към семейството в навечерието на Новата 2017 година.

Тъй като семейството им бързо се увеличава, съпрузите решават да потърсят по-голям дом, който задължително да разполага с просторен заден двор. „Искахме място, където децата ни да играят и да растат свободно“, допълва Алба. 

Намират мечтаната къща още на първия ден от търсенето. Тя не е била официално пусната на пазара, защото продавачите са искали да я реновират малко, но Джесика е успяла да накара агента си да я пусне в имота още на същия ден. „Влязох и в първите 20 минути разбрах, че това е къщата, която искаме“.

Въпреки че дизайнът не е бил по вкуса на двойката, това не ги отказва да купят къщата. Когато се сдобиват с нея, Алба се свързва с водещата Елън Дедженеръс и я моли за контактите на нейните дизайнери Кейтлин и Томи Клементс. Двамата веднага зарязват всички други проекти и се заемат с реновирането на звездния имот.

Томи казва пред AD, че актрисата е била привлечена от органичните материали, естествени влакна и тъкани, текстури от коноп и рециклирана дървесина. От друга страна, Кейтлин се шегува, че Кеш единствено се е интересувал къде ще бъде поставен баскетболният кош. „За него това беше от огромно значение и той го искаше на определено място“.

Първоначално Алба е мислила, че всичко ще приключи много бързо и единственото, от което къщата има нужда, е нова боя. Това обаче не се случва и работата продължава цели 18 месеца. Независимо, че процесът е отнел повече от година, чакането напълно си е заслужавало.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

„Това е нашият мечтан дом“, казва Джесика и добавя, че винаги показва на приятелите си всяко едно кътче от къщата и обяснява как то е било направено. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари