IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 27 години: Кейт Мос отново на корицата на Vogue

2 декември 2020 15 00

„По-добре от всякога“, гласи фотосесията ѝ

БГНЕС

Кейт Мос показва, че е „по-добре от всякога“, позирайки за корицата на първия брой на списание Vogue за 2021 г. Тя получи покана цели 27 години, след като за първи път се снима за „лицето“ на модната библия.

Супермоделът, който сякаш не остарява, дебютира с първата си корица за изданието през март 1993 г. Днес тя се снима не за една, а за цели три специални корици, сменяйки няколко различни тоалета, бижута и аксесоари.

„2020 г. ни научи на нещо – че новата 2021-а може да бъде наистина непредсказуема“, пишат от екипа на Vogue, наели двама фотографи, които да заснемат красавицата – Мерт Алас и Маркъс Пигът. Стайлингът за кадрите пък е дело на главния редактор Едуард Енинфул.

За първата корица Кейт носи панталон, къс топ и таке на главата – всичките в черно. Впечатление прави стегнатият ѝ корем, който тя явно поддържа добре по време на пандемията.

На друг кадър виждаме Мос с черна рокля с нежни сребристи камъчета – с широко деколте и тънки презрамки. На врата ѝ има чокър с червена роза.

Третата визия на модела е най-впечатляваща. Тя се състои от ефирна зелена рокля на марката Dior, от колекцията пролет/лято 2021. Моделът е прозрачен, с V-образно деколте и свободна кройка, падаща до земята. Под бюста има лек набор.

Роклята е съчетана с бижута в златисто на Messika, зад които стои именно самият модел. Прави впечатление, че гримът е съвсем лек, за да подчертае естествената ѝ красота.

В специално видео за Vogue Кейт отговори на въпроси на различни звезди за това как се грижи за себе си. Сред тях е и този на 18-годишната ѝ дъщеря Лила Грейс, която поиска да разкаже как се отпуска след един натоварен ден.

„Харесва ми да си взема гореща вана и да си лягам за гушкане с теб, ако си на разположение“, отговори звездата.

По думите на модела, друго нещо, с което тя бори стреса в ежедневието си, е практикуването на йога. Асаните ѝ помагат и за концентрацията по време на пандемията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари